jaguar
Fanka BB :)
Nie póki co też się nie polepsza mimo że to już 14+4No ja wlasnie od kilku dni mam zawroty i bol głowy. W pracy zrobilo mi sie słabo.Wcale mi sie niestety nie polepsza[emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie póki co też się nie polepsza mimo że to już 14+4No ja wlasnie od kilku dni mam zawroty i bol głowy. W pracy zrobilo mi sie słabo.Wcale mi sie niestety nie polepsza[emoji848]
7 i 5,5 wiec już samodzielne w zabawie ale brakuje im wcześniejszych zabaw razem.Ojej, współczuję w jakim wieku dzieci?
Wow , ale już jest ładnie zaokrąglony U mnie dzisiaj 14+1 i brzuch wygląda bardziej na "wzdęty" niż ciążowy , ale wciągnąć już się nie da#brzuszek13+3 Chodzę już w legginsach ciazowych r. M
Zawsze moze bedzie na ogolnym pisal i sie zobaczy czy sie dolaczy taka osobeNo a jak ktos bedzie chcial dołączyć?