Czarna 36
Fanka BB :)
Ja cie....U mnie tez już widać brzuch 13+6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja cie....U mnie tez już widać brzuch 13+6
ojej to straszneWłaśnie dziewczyny, może z tym prywatnym jeszcze zaczekajmy, aż trochę popiszemy i zobaczymy, kto tylko przelotem, a kto zostaje da się wtedy wyeliminować "podglądaczy". Na moim poprzednim forum trafiali się stalkerzy, którzy niby coś popisali dwa razy, a potem jeden nękał dziewczynę na prywatnym.
Ja tez juz wciagnac nie moge,ale moj jest tak o polowe mniejszyWow , ale już jest ładnie zaokrąglony U mnie dzisiaj 14+1 i brzuch wygląda bardziej na "wzdęty" niż ciążowy , ale wciągnąć już się nie da
No ja wlasnie od kilku dni mam zawroty i bol głowy. W pracy zrobilo mi sie słabo.Wcale mi sie niestety nie polepsza
U mnie brzuch podobny [emoji6]U mnie tez już widać brzuch [emoji3590][emoji3590] 13+6
Ja chciałabym dołączyć jak się okaże co z dzidziusiem jeszcze nie czuję się na siłach na dopisywanie się do listy mimo , że piszę z Wami od 2 miesięcy....Nie strasz świrusami [emoji15]
Ja chciałam dołączyć do listy kwietniowek po prenatalnych.
Ojj u mnie dzisiaj piękna pogoda była, więc oczywiście pranie wylądowało na dworze przywieźli też nam dzisiaj łóżko, ale było za duże żeby zmieścić się na schodach, próbowali przez okno na piętrze ale niestety nie utrzymali, spadło i się rozdarł materiał na rogu i koniec końców pojechało z powrotem do warsztatu i będzie w środę także dalej musimy spać na kanapie w salonie
...ale chociaż łóżko śliczne i mega wygodne, więc tyle dobrego
Jak tam wasze brzuszki? Ja już nie wchodzę w żadne spodnie sprzed ciąży i zostały mi sukienki i ciążówki