reklama
Loli05
Fanka BB :)
Mnie czasem korci jak sa przeceny,ale mysle ze mojego meza bedzie jeszcze bardziej korcic,on lubi ciuchy kupowac,chyba mu powiem zeby poszedl i kupil co chce i bedzie caly szczesliwy.on naszego syna tez obkupuje i siebie tez,a ja chodze w primarkowych ciuchach hahaAle dzisiaj mam tragiczny dzień... Od rana leżę, mam lenia i kiepskie samopoczucie jak nigdy.
Kupujecie/zbieracie już rzeczy dla maluszków? W pierwszej ciąży jak tylko się dowiedziałam to weszłam do pierwszej apteki i kupiłam smoczki A teraz nic, korci mnie ale jakoś mam opory. Mamy jedynie wanienkę, ale to tylko dlatego że sąsiadka akurat oddawała za darmo to szkoda było nie brać
Mama2018mama
Ja kupuje pierdóły jakies body czapeczkę leginsiki bo wszystko mam szkodaaaaa bo bym chętnie kupowałaAle dzisiaj mam tragiczny dzień... Od rana leżę, mam lenia i kiepskie samopoczucie jak nigdy.
Kupujecie/zbieracie już rzeczy dla maluszków? W pierwszej ciąży jak tylko się dowiedziałam to weszłam do pierwszej apteki i kupiłam smoczki A teraz nic, korci mnie ale jakoś mam opory. Mamy jedynie wanienkę, ale to tylko dlatego że sąsiadka akurat oddawała za darmo to szkoda było nie brać
@emilka3210 - kiedy dowiedziałaś się, że spodziewasz się bliźniaków? Nie martw się, wynik w normie, to wynik w normie
Dowiedziałam się w siódmym tygodniu, dokładnie było 7+4, bliźniaki są dwuowodniowe
Mama2018mama
Dopiero 8+3 ale postanowiłam cieszyć sie ciąża od samego początku , a rzeczy kosmetyczne postanowilam kupic w styczniu jak beda te mega wyprzedażeW którym jesteś tygodniu? Rzadziej tu ostatnio zaglądam i już się pogubiłam
Mama2018mama
A wcześniej nie było widać ze bliźniaki? Czy nie robiłaś Usg?
reklama
magnolia1505
11+0 czy 12+0. Powinno byc wg mnie ok 13+0 bo jak tak policzysz tygodnie w miesiącu to zazwyczaj jest ponad 4 razy 3 to wychodzi 12 plus te skrawki to 13 tyg. Ale pewności nie mam.Mi w apce pokazuje że IItrymestr zaczyna się od 12tygodnia
Ja już mam wózek, łóżeczko, przewijak i hustawke, kolon i ochraniacz do łóżeczka no i poduszkę do spania dla siebieAle dzisiaj mam tragiczny dzień... Od rana leżę, mam lenia i kiepskie samopoczucie jak nigdy.
Kupujecie/zbieracie już rzeczy dla maluszków? W pierwszej ciąży jak tylko się dowiedziałam to weszłam do pierwszej apteki i kupiłam smoczki [emoji28] A teraz nic, korci mnie ale jakoś mam opory. Mamy jedynie wanienkę, ale to tylko dlatego że sąsiadka akurat oddawała za darmo to szkoda było nie brać [emoji1]