reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ale dzisiaj mam tragiczny dzień... Od rana leżę, mam lenia i kiepskie samopoczucie jak nigdy.

Kupujecie/zbieracie już rzeczy dla maluszków? W pierwszej ciąży jak tylko się dowiedziałam to weszłam do pierwszej apteki i kupiłam smoczki 😅 A teraz nic, korci mnie ale jakoś mam opory. Mamy jedynie wanienkę, ale to tylko dlatego że sąsiadka akurat oddawała za darmo to szkoda było nie brać 😄
Mnie czasem korci jak sa przeceny,ale mysle ze mojego meza bedzie jeszcze bardziej korcic,on lubi ciuchy kupowac,chyba mu powiem zeby poszedl i kupil co chce i bedzie caly szczesliwy.on naszego syna tez obkupuje i siebie tez,a ja chodze w primarkowych ciuchach haha

Ale dzisiaj mam tragiczny dzień... Od rana leżę, mam lenia i kiepskie samopoczucie jak nigdy.

Kupujecie/zbieracie już rzeczy dla maluszków? W pierwszej ciąży jak tylko się dowiedziałam to weszłam do pierwszej apteki i kupiłam smoczki 😅 A teraz nic, korci mnie ale jakoś mam opory. Mamy jedynie wanienkę, ale to tylko dlatego że sąsiadka akurat oddawała za darmo to szkoda było nie brać 😄
Ja kupuje pierdóły jakies body czapeczkę leginsiki bo wszystko mam 😭😭😭😭 szkodaaaaa bo bym chętnie kupowała😀

reklama
Mi w apce pokazuje że IItrymestr zaczyna się od 12tygodnia
11+0 czy 12+0. Powinno byc wg mnie ok 13+0 bo jak tak policzysz tygodnie w miesiącu to zazwyczaj jest ponad 4 razy 3 to wychodzi 12 plus te skrawki to 13 tyg. Ale pewności nie mam.

Kupujecie/zbieracie już rzeczy dla maluszków? W pierwszej ciąży jak tylko się dowiedziałam to weszłam do pierwszej apteki i kupiłam smoczki [emoji28] A teraz nic, korci mnie ale jakoś mam opory. Mamy jedynie wanienkę, ale to tylko dlatego że sąsiadka akurat oddawała za darmo to szkoda było nie brać [emoji1]
Ja już mam wózek, łóżeczko, przewijak i hustawke, kolon i ochraniacz do łóżeczka :-D no i poduszkę do spania dla siebie

Do góry