reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Pamiętam, że mamy zbliżony termin, mam Cie dlatego na oku hahaha
Ja prenatalne mam 6.10. Mnie właśnie zaczęły boleć znów piersi :D i boli po stronie gdzie mam mięśniaka, znów gojek chyba rośnie :(
No ja mam 14.04 wpisany według usg... U mnie na szczęście ból piersi powoli zanika ale są większe pełniejsze. Ja mam prenatalne 30.09 bo potem wizyta u mojej 6.10 wraz z badaniami już mam stresa denerwuje się że wyjda jakieś pomiary źle 🙄😔Ach

reklama
Dziewczyny a ja jestem trochę podłamana, zaczyna mi być ciasno w spodniach, niby się dopinam ale za ciasno już, jutro muszę skoczyć do primark po jakieś ciuchy bo już mi nie wygodnie, to dopiero 12tydzien,boje się że znów tyle przytyje.. Czy wy też czujecie zmianę w ciuchach?, 🤔🤔😥
Pewnie ale w jeansach mi niewygodnie więc chodze głównie w sukienkach w których widzę że brzuch mam większy niz mialam. Nikt obcy nie zorientowalby się że jestem w ciąży ale ktoś bliski z pewnościa jest w stanie zauważyć że albo mi brzuch wywaliło albo w ciazy :) Mąż mi robi fotki porównawcze które nie zostawiaja złudzeń. Między 8 a 12 tyg jest widoczna różnica :) Teraz już tak będzie, przyzwyczajajmy się :D

Dziewczyny a ja jestem trochę podłamana, zaczyna mi być ciasno w spodniach, niby się dopinam ale za ciasno już, jutro muszę skoczyć do primark po jakieś ciuchy bo już mi nie wygodnie, to dopiero 12tydzien,boje się że znów tyle przytyje.. Czy wy też czujecie zmianę w ciuchach?, 🤔🤔😥
Kochana, ja już od 7tc chodzę w leginsach, bo niestety wszystkie jeansy mnie piją...

No ja mam 14.04 wpisany według usg... U mnie na szczęście ból piersi powoli zanika ale są większe pełniejsze. Ja mam prenatalne 30.09 bo potem wizyta u mojej 6.10 wraz z badaniami już mam stresa denerwuje się że wyjda jakieś pomiary źle 🙄😔Ach
Ja mam 16.04. termin. Co do piersi, to mam ogromne żyły a brodawki i sutko momentami aż sine jakby były.
Ja prenatalnymi też się stresuje, zwłaszcza, że koleżance poiwedzieli że będzie miała dziecko z downem, ale na szczęście urodziło się zdrowe...tylko ile nerwów do końca ciąży?

Ja mam 16.04. termin. Co do piersi, to mam ogromne żyły a brodawki i sutko momentami aż sine jakby były.
Ja prenatalnymi też się stresuje, zwłaszcza, że koleżance poiwedzieli że będzie miała dziecko z downem, ale na szczęście urodziło się zdrowe...tylko ile nerwów do końca ciąży?
Nawet sobie tego nie wyobrażam... Co za lekarz.. Matko. 🙄

Dziewczyny w może któraś z Was wie co oznacza ten wynik procentowy, który też na tym zdjęciu jest z usg ktore wstawiła Chichuni? Przy tygodniu i dniu ciazy jest 40pare %, ja mam 60 % i maz mowi ze nasze dziecko jest gotowe w 60 procentach haha ale wvzensiej bylo 100 procent na poprzednim USG. Wiecie co to może być?

Ja nie widzę po sobie żebym już jakoś przytyła, ale na pewno zwiększył się mój obwód bo wszystkie gacie mnie uwierają... Do spodni to nawet nie robię żadnych podchodów bo i w getrach mi niewygodnie 😂 Wczoraj byłam na zakupach właśnie żeby kupić majtasy o rozmiar większe 😁 Można powiedzieć, że to dopiero 12 tydzień, tylko że przez tych 12 tygodni z mikroskopijnych komórek wyrosły w nas już kilkucentymetrowe maluszki. Nie wspominając już o tym, jak w tym czasie urósł ich domek 😄

reklama
Do góry