reklama
An-ia
Fanka BB :)
Super ze serduszko widziałaś Mam nadzieję że ja w poniedziałek też zobaczę; )Ufff, ledwo Was nadgoniłam Nieźle naprodukowałyście postów
Ja byłam wczoraj na wizycie u gin. I jest wielka radość - było serduszko i widziałam jak "pika" )) Pani gin powiedziała, że jest bardzo malutki, widać owu była później, dzidzia ma 3 mm. Ale serduszko jest, ładnie się rozwija, następna wizyta za 4 tygodnie. Tak więc 92Tynka92 - może już coś zobaczysz
aadddaa - matko, no też bym się zestresowała... Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Mi Pani gin powiedziała że jak jest plamienie, ale nie ma krwawienia jak przy miesiączce, to wszystko będzie dobrze, należy się położyć i odpoczywać.
aal
Też gratulujęLucy gratulacje:-) cudowne uczucie zobaczyć serduszko swojego dziecka. Obym też tego doświadczyła już 31 sierpnia:-)
Tynka też mam wizytę 31
A taki lekarz co kładzie do szpitala na badania to kombinator (w pozytywnym znaczeniu) a nie że fachowiec ale w obecnym systemie takich zdecydowanie potrzeba! Także dobrze że ma wene jak coś zrobić inaczej a korzystnie
Ja mam gdzieś od 2 dni mdłości takie parominutowe ale to zawsze gdy dużo myślę o tym moim egzaminie więc raczej to mdłości stresowe:/
Btw jutro sobie stanę na wagę, chciałam przez 1 trymestr utrzymać swoją wagę ciekawe czy mi się uda
92Tynka92
Moniczka studiowalam w Łodzi:-) z sentymentem wspominam ten czas. Super ze taki fajny doktor ci się trafił.
Ja do swojego idę na pierwszą wizytę prywatnie ale z racji tego że się znamy z pracy to ode mnie kasy nie bierze. Powiem mu żeby mnie wcisnął na NFZ do siebie do poradni więc może się uda i na badaniach krwi zaoszczędzić.
Ja do swojego idę na pierwszą wizytę prywatnie ale z racji tego że się znamy z pracy to ode mnie kasy nie bierze. Powiem mu żeby mnie wcisnął na NFZ do siebie do poradni więc może się uda i na badaniach krwi zaoszczędzić.
An-ia
W dzień wizyty bedzie 6tyg i 6dAn-ia w ktorym tygodniu jestes?
Tez ide w poniedziałek na badanie
santinia
Spokojnie, ja też tak będę. Wtedy już wszystko na 100% będzie widać, więc i mniej stresów :-)Kurcze, to może ja za późno idę. Ja będę 8t0d
reklama
April7
Dziewczyny, mam lekarza dopiero 5.09 i bedzie to pierwsza wizyta. Jakie badania zrobic na pierwszy raz? Txoxo, cytomegalie, Hiv, morfologie i co jeszcze? Mocz tez sie bada?
Kochana nic się nie martw, lekarz sam da Ci skierowanie na potrzebne badania