reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Problemow nie mam,ale czytalam gdzies na forum ze komus lekarz kazal wieczorem zalewac wrzątkiem chyba2 suszone sliwy, a rano przed jedzeniem to wypic.

f2w33e3k36ya0e5o.png
Ja tak robię do tej pory bo czasami mam problemy,zalewam śliwki ale na noc i zjadam przed snem, mi pomaga

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tam sie ciesze ze narazie problemow nie mam, a jak przyjda to bd trzeba cos szukac bo suszonej sliwki do buzi nie wsadze! Ona nie ma wstepu do mnie do domu[emoji3] jak czuje w okresie swiat ten zapach w sklepie to zbiera mi sie na wymioty...blee...

f2w33e3k36ya0e5o.png

Ja tam sie ciesze ze narazie problemow nie mam, a jak przyjda to bd trzeba cos szukac bo suszonej sliwki do buzi nie wsadze! Ona nie ma wstepu do mnie do domu[emoji3] jak czuje w okresie swiat ten zapach w sklepie to zbiera mi sie na wymioty...blee...

f2w33e3k36ya0e5o.png
To może suszone morele ,też są skuteczne ;)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi na zaparcia pomaga kiwi, ale teraz ciężko dostać więc faktycznie śliwki będą lepsze.
A czemu bierzecie luteine, na co to pomaga?

reklama
Akpuroks luteina to progesteron czyli hormon odpowiedzialny za utrzymanie ciąży. Ja też biorę luteine 3 × 1 tabl pod język ze względu na długie starania i problemy hormonalne.

Spróbuję z tymi śliwkami:-) zobaczymy czy na mnie podziała.

Ale lipa mieć termin na koniec miesiąca. Wy już po dwóch wizytach niektóre a ja ledwo 6 tydzień zaczęłam he he.

Do góry