moonlight12
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niekoniecznie. Ja miałam wyraźny peak (ratio powyżej 1, kreska testowa wyraźnie ciemniejsza od kontrolnej) w cyklu bezowulacyjnymW cyklu bezowulacyjnymi raczej by nie było piku. Ale nie wiadomo czy to był dzień owulacji skoro raz tylko badalas. Najważniejsze by były regularne sexy.
A teraz jaki masz wynik bety?9dpo cień i beta 6.1 :-) 11dpo beta 24.8
to musze czekać jeszcze...moze w sobote zatestuje... to bedzie chyba 9dpo(?)9dpo cień i beta 6.1 :-) 11dpo beta 24.8
Niekoniecznie. Ja miałam wyraźny peak (ratio powyżej 1, kreska testowa wyraźnie ciemniejsza od kontrolnej) w cyklu bezowulacyjnym![]()
W cyklu bezowulacyjnymi raczej by nie było piku. Ale nie wiadomo czy to był dzień owulacji skoro raz tylko badalas. Najważniejsze by były regularne sexy.
Tak i takDziewczyny mam głupie pytaniemiałam od tego cyklu zacząć brać NAC.ale...zapomniałam kupić a zorientowałam się że dziś już 3dc i tak powinnam zacząć brać.mam w domu ACC optima.wyczytałam że to to samo co NAC.myślicie,że mogę sobie łyknąć i nic się nie stanie ?
I drugie pytanie.miovelia nac ma dawkę dzienna 1200mg.tutaj mam 600mg.więc wziąć sobie 2 tabletki ?
Dziękuje Ci bardzo ! W takim razie moja sytuacja uratowanaTak i tak![]()