93kora
Fanka BB :)
Jeśli tak zdecydują to żeby nią laparoskopię.Jasny kiciuś … ja mam komunię niedługo
Może zrobią laparoskopię i wtedy ile przerwy po laparoskopi ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli tak zdecydują to żeby nią laparoskopię.Jasny kiciuś … ja mam komunię niedługo
Mi zalecono po laparoskopii, odczekanie wiadomo do kolejnego okresu, czekałam na niego po laparoskopii 6 tygodni plus pauza w staraniach 3 cykle. Także wyszło w sumie ponad 5 miesięcy. Teraz leci nam drugi cykl starań… czekam na testowanie a mega chora jestem na antybiotyku ale nie widzę jakoś poprawyJasny kiciuś … ja mam komunię niedługo
Tak, to na pewno testowa, też ją widzę. Ale jakby miało coś być to już by było.A mi się wydaje,że coś widaćale może to testowa?
![]()
Ja byłam już w grudniu na forum, tylko, że biochem potem psychicznie nie umiałam wejść na forum, było mi ciężko po moim biochemie...w tym miesiącu tak trochę olałam temat owu itp. Zapisalam sie na kreski z glupoty troszke. Widać trzeba było dać na luz.Superale fajnie, przyszłaś kilka dni temu i zaraz sobie pójdziesz na mamuśki
![]()
easy home polecam.Polecacie te testy ciążowe z Amazona easy home? Albo one step?