niezapominajka876
Fanka BB :)
Nieee, czekam. Ale dowiedziałam się że nie mam hiv i kiły@niezapominajka876 masz już wynik progesteronu?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieee, czekam. Ale dowiedziałam się że nie mam hiv i kiły@niezapominajka876 masz już wynik progesteronu?
TakProgesteron 16.20 ng/mlczy to oznacza że owulacja była?
Czyli Pani Dr raczej nie miała racji mówiąc że nie widzi owulacji
Moim zdaniem tak, ja jutro jadę na pobranieProgesteron 16.20 ng/mlczy to oznacza że owulacja była?
Też progesteron?Moim zdaniem tak, ja jutro jadę na pobranie![]()
Całkiem możliwe że była te 7 dni temu mniej więcejProgesteron 16.20 ng/mlczy to oznacza że owulacja była?
Czyli mamy szanse, seks był we wtorek, czwartek i piątek więc jeśli owulacja była w czwartek to jest szansaCałkiem możliwe że była te 7 dni temu mniej więcej![]()
Trzymam kciuki, możliwe że to jeszcze nie szczyt i była np 5 dni temu, ale jak były seksy to szansa jestCzyli mamy szanse, seks był we wtorek, czwartek i piątek więc jeśli owulacja była w czwartek to jest szansa![]()
Dokładnie nie da się określić kiedy ta owu była.najlepiej zbadać jeszcze raz za kilka dni i zobaczyć czy ma tendencję wzrostową czy spadkowąCzyli Pani Dr raczej nie miała racji mówiąc że nie widzi owulacjia czy taki progesteron może nam powiedzieć kiedy mniej więcej mogła być owulacja?
![]()