6-10 grudniaNo ale niestety powinnaś zrezygnować przynajmniej do porodu… mozna używać zioła zeby doprawić. Spacery oczywiście też pomogą, upały się podobno konczą. Na kiedy masz termin?
reklama
Ja miałam skarpetki w ananasy. I się udałoSkarpetki w ananasy! Zaufaj sama sobie kupilam. A alkohol - to wino ktorego nawet nie lubie piłam do samego konca czyli do 1 dnia cyklu
Możesz kupić takie żelowe okłady, wsadza się to do zamrażarki i potem na stopy. Pomaga trzymanie uniesionych stóp, opartych na jakiejś poduszce itp.
Rozumiem ze wykluczony stan przedrzucawkowy? Czyli nie masz do tego nadcisnienia? Jesli nie a obrzęki są to niestety w ciąży normalne. Jedyne poza lekami moczopednymi co mozesz zrobic to calkowicie odstawić sól, bo ona powoduje zatrzymanie wody w organizmie. I w nocy ukladac nogi wyzej niz tułów.
Kasialucky
Fanka BB :)
Czekam na swojeJa miałam skarpetki w ananasy. I się udało
Dziękuję Twoje wskazówki pomogły, ograniczyłam sól, śpię z poduszką pod nogami i już widzę swoje kostki a nie stopy jak balerony, nawet po wadze widać że już nie ma tyle wody w organizmie bo kilogram mniej ważę niż tydzień temu.Rozumiem ze wykluczony stan przedrzucawkowy? Czyli nie masz do tego nadcisnienia? Jesli nie a obrzęki są to niestety w ciąży normalne. Jedyne poza lekami moczopednymi co mozesz zrobic to calkowicie odstawić sól, bo ona powoduje zatrzymanie wody w organizmie. I w nocy ukladac nogi wyzej niz tułów.
A jaki masz? Ja raz mialam na poczatku cyklu wysoki i dr kazal cykl odczekac. Nie pamietam ile mialam ale bylam zdziwiona ze za duzo to zle bo przeciez od 2 dnia mialam go suplementowac. Doktor wytłumaczył, ze za wysoki może oznaczac przedwcześnie dojrzałą śluzówkę macicy i problem z zagnieżdżeniem zarodka.Jakie są sposoby na obniżenie estradiolu w 2/3dc?
Nie zbijesz go w kilka dni, są leki na obnizenie Estrogenów ale stosowane wyłącznie w raku piersi (anastrozol).
Zawsze mam w 2 dc taki jak w fazie pęcherzykowej - ok 100. Nigdy lekarz nie przełożył transferu, endometrium rosło ładnie i owulacja była ok 10/11 dc. W tym tygodniu mam wizytę I chciałbym na to zwrócić uwagę lekarzowi.A jaki masz? Ja raz mialam na poczatku cyklu wysoki i dr kazal cykl odczekac. Nie pamietam ile mialam ale bylam zdziwiona ze za duzo to zle bo przeciez od 2 dnia mialam go suplementowac. Doktor wytłumaczył, ze za wysoki może oznaczac przedwcześnie dojrzałą śluzówkę macicy i problem z zagnieżdżeniem zarodka.
Nie zbijesz go w kilka dni, są leki na obnizenie Estrogenów ale stosowane wyłącznie w raku piersi (anastrozol).
Slusznie. Ja sprawdzilam ze mi skasowal przy 68, nie pamietam tylko czy chcial żeby bylo 50 czy mniej.Zawsze mam w 2 dc taki jak w fazie pęcherzykowej - ok 100. Nigdy lekarz nie przełożył transferu, endometrium rosło ładnie i owulacja była ok 10/11 dc. W tym tygodniu mam wizytę I chciałbym na to zwrócić uwagę lekarzowi.
Zaczynasz cykl transferowy tak?
reklama
W środę mam pełna kwalifikację i będą mrożone komórki więc nie będę czekać na nic. Pewnie w następnym cyklu zacznę tylko zastanawiałam się czy mozna coś zrobić w cyklu wcześniej np. Podać progesteron i wtedy nie urosnie estradiol...Slusznie. Ja sprawdzilam ze mi skasowal przy 68, nie pamietam tylko czy chcial żeby bylo 50 czy mniej.
Zaczynasz cykl transferowy tak?