reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

in vitro z komórką dawczyni

I jaki mialas na to patent na zimę? Bo teraz gdy są upały a mloda nawet jeszcze nie chodzi sama to pół biedy ale potem to juz będzie klopot
Pozwoliłam jej na bycie bez butów, ale mieszkałam wtedy w łagodnym klimacie, nie w Polsce. Do wózka spacerówki mieliśmy wtedy taki pokrowiec na nogi. Footmuff (taki jakby śpiwór na nogi). Tego w wózku używaliśmy zimą. U nas tak wypadło, że w pierwszą zimę swojego życia jeszcze nie umiała chodzić, a jak nadeszła druga zima to miała ponad półtora roku i już butów nie sciągała.

reklama
No chwila chwila ale skarpetki w ananasy to chyba zamierzasz ubrac !!! No kochana bo bez tego nawet nie idz 🤣😈mi pomoglo
Ja sobie kupiłam mini bransoletkę bandem na żółtym sznurku
Ale brakuje mi czegoś takiego
żeby mieć talizman od kogoś ..
Że ktoś mi to dał na szczęście
A nie E ja sobie kupiłam

reklama
Do góry