Trzymamy kciuki, daj znaćJestem dzisiaj w laboratoriumjeszcze 15 min do ostatniego pobrania! Ale powiem Wam że jeszcze nigdy tak się nie ruszał mocno! Aż mi brzuch faluje
oby wyniki były dobre!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki, daj znaćJestem dzisiaj w laboratoriumjeszcze 15 min do ostatniego pobrania! Ale powiem Wam że jeszcze nigdy tak się nie ruszał mocno! Aż mi brzuch faluje
oby wyniki były dobre!
Tak to możliwe. Można podciągnąć trochę jakość komórek witaminami i zdrowym trybem życiaZastanawiam się dziewczyny czy to możliwe, że w lipcu zeszłego roku miałam amh 4.5 a teraz mam 6.5 (pomimo lipcowej stymulacji) myślałam, że taczej będę niższe po stymulacji ...
Pięknie rośnieJa po wizycie. Wszystko ok. Młody waży ponad 700g![]()
To trzymam kciuki. A Ty masz już 30tc? Będziesz mieć usg 3 trymestru? Daj znać po!Pięknie rośnieja wizytę mam jutro
![]()