reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2022

Jeśli chodzi o wyrównanie kształtu główki to absolutnie polecam poduszke head care. Nie należy do najtańszych 😢 ale super skuteczna. U nas pierwsze efekty były widoczne po tygodniu stosowania, a główka naprawdę była dziwnie niekształtna, głównie przez fakt, że młody był duży, nie miał miejsca w brzuchu i nie przekręcił się głowa do dołu, czego skutkiem było CC.
Polecam produkt!

reklama
Jeśli chodzi o wyrównanie kształtu główki to absolutnie polecam poduszke head care. Nie należy do najtańszych 😢 ale super skuteczna. U nas pierwsze efekty były widoczne po tygodniu stosowania, a główka naprawdę była dziwnie niekształtna, głównie przez fakt, że młody był duży, nie miał miejsca w brzuchu i nie przekręcił się głowa do dołu, czego skutkiem było CC.
Polecam produkt!
Dzięki za odpowiedź
U nas jest płaska z jednej strony. Ale już powoli się wyrównuje bo mała nie leży tyle na plecach już

Jak tam u Ciebie?
Hej
Niestety transfer odroczony. Zdecydowaliśmy z lekarzem że nie będziemy ryzykować. Mam problemy z tym zębem, po zatruciu zaczął znowu mocno boleć, więc dentystka wyjęła lekarstwo. Ból lekko zelżał ale nadal boli. Mam przyjść do niej w tygodniu. Można *rwa zwariować....
Dopóki nie wyleczę zęba to nie transferujemy. Nie chcę stracić zarodka, a później myśleć czy przyczyną był ząb. Mam być na wizycie za m-c lub 2 jak już z zębem będzie ok....cóż ja to mam ciągle coś....😞

Aaaa lekarz mówił że ząb nie ma znaczenia, i nawet w trakcie można spokojnie leczyć. Ale wolę dmuchać na zimne...bez presji, zaś czekanie. Cierpliwości to mnie iv na pewno nauczyło, a do cierpliwych nie należałam.

Aaaa lekarz mówił że ząb nie ma znaczenia, i nawet w trakcie można spokojnie leczyć. Ale wolę dmuchać na zimne...bez presji, zaś czekanie. Cierpliwości to mnie iv na pewno nauczyło, a do cierpliwych nie należałam.
Też bym poczekała. Wiadomo jak już jesteś w ciąży to trzeba leczyć ale lepiej podchodzić zdrowym do transferu 😀 podobno w ciąży na nfz jest szerszy zakres usług stomatologicznych 😉 I jeszcze chyba do 40 dni po porodzie!

Też bym poczekała. Wiadomo jak już jesteś w ciąży to trzeba leczyć ale lepiej podchodzić zdrowym do transferu 😀 podobno w ciąży na nfz jest szerszy zakres usług stomatologicznych 😉 I jeszcze chyba do 40 dni po porodzie!
Na NFZ ostatni raz u dentysty byłam w podstawówce....🤣

reklama
Do góry