reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2022

reklama
1800 gram wszystko ok 😊❤️
Ale wielki!!! Jak się czujesz? Brzuch już Ci mocno ciąży? Ja od tygodnia zaczęłam go czuć. Wogole w ostatnim miesiącu to mi go wywaliło i w końcu wyglądam jak w ciąży. Z drugiej strony przeraża mnie to że brzuch może być 3 razy większy!!! Nie wiem jak ja sobie poradzę 😉

reklama
Ale wielki!!! Jak się czujesz? Brzuch już Ci mocno ciąży? Ja od tygodnia zaczęłam go czuć. Wogole w ostatnim miesiącu to mi go wywaliło i w końcu wyglądam jak w ciąży. Z drugiej strony przeraża mnie to że brzuch może być 3 razy większy!!! Nie wiem jak ja sobie poradzę 😉
Jestem duża, nawet bardzo duża 😅 znajomi mówią mi dzień dobry albo pytają się czy nie schowałam obok bliźniaka 😏 całe życie ważyłam 45kg, więc przetrwam te dodatkowe kilogramy 😅
A trochę ich jest 😏
Nie przerażaj się, dasz radę. 💝

Do góry