Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My zaczęliśmy od 6 miesiąca. Dostał pierwszą marchewkęJak to jest z rozszerzaniem diety u maluchów? Od kiedy można zacząć?![]()
1800 gram wszystko okDziś 31+0tak, usg 3 trymestru. Dam znać
![]()
Ale karmiłaś piersią czy mm?My zaczęliśmy od 6 miesiąca. Dostał pierwszą marchewkęPotem już poszło. Obecnie je wszystko.
Gdy dziecko pokazuje oznaki gotowości :-)Jak to jest z rozszerzaniem diety u maluchów? Od kiedy można zacząć?![]()
Ale wielki!!! Jak się czujesz? Brzuch już Ci mocno ciąży? Ja od tygodnia zaczęłam go czuć. Wogole w ostatnim miesiącu to mi go wywaliło i w końcu wyglądam jak w ciąży. Z drugiej strony przeraża mnie to że brzuch może być 3 razy większy!!! Nie wiem jak ja sobie poradzę1800 gram wszystko ok![]()
Piersią, do 2 roku życiaAle karmiłaś piersią czy mm?
Ale karmiłaś piersią czy mm?
Jestem duża, nawet bardzo dużaAle wielki!!! Jak się czujesz? Brzuch już Ci mocno ciąży? Ja od tygodnia zaczęłam go czuć. Wogole w ostatnim miesiącu to mi go wywaliło i w końcu wyglądam jak w ciąży. Z drugiej strony przeraża mnie to że brzuch może być 3 razy większy!!! Nie wiem jak ja sobie poradzę![]()