reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

in vitro z komórką dawczyni

I jaki mialas na to patent na zimę? Bo teraz gdy są upały a mloda nawet jeszcze nie chodzi sama to pół biedy ale potem to juz będzie klopot
Pozwoliłam jej na bycie bez butów, ale mieszkałam wtedy w łagodnym klimacie, nie w Polsce. Do wózka spacerówki mieliśmy wtedy taki pokrowiec na nogi. Footmuff (taki jakby śpiwór na nogi). Tego w wózku używaliśmy zimą. U nas tak wypadło, że w pierwszą zimę swojego życia jeszcze nie umiała chodzić, a jak nadeszła druga zima to miała ponad półtora roku i już butów nie sciągała.

reklama
No chwila chwila ale skarpetki w ananasy to chyba zamierzasz ubrac !!! No kochana bo bez tego nawet nie idz 🤣😈mi pomoglo
Ja sobie kupiłam mini bransoletkę bandem na żółtym sznurku
Ale brakuje mi czegoś takiego
żeby mieć talizman od kogoś ..
Że ktoś mi to dał na szczęście
A nie E ja sobie kupiłam

reklama
Do góry