reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

in vitro z komórką dawczyni

Robcio 🤣ladnie. Ja na Anke mowie Diablica :) pasuje jak ulał.
Właśnie wczoraj dopiero sprzedala sie jej dostawka - lionelo Leonie. Polecam z calego serducha bo nam sie mega sprawdzilo, najlepszy mebel dla dziecka!
Wozek mamy Cybex balios S i tez mega. A juz bujaczka w ogole nie uzywala, najpierw byl dluuuugo za duzy a potem nagle za maly🤣🤣 Ale Ci zazdroszcze tego urzadzania i wybierania. To byla sttaszna frajda

reklama
Robcio 🤣ladnie. Ja na Anke mowie Diablica :) pasuje jak ulał.
Właśnie wczoraj dopiero sprzedala sie jej dostawka - lionelo Leonie. Polecam z calego serducha bo nam sie mega sprawdzilo, najlepszy mebel dla dziecka!
Wozek mamy Cybex balios S i tez mega. A juz bujaczka w ogole nie uzywala, najpierw byl dluuuugo za duzy a potem nagle za maly🤣🤣 Ale Ci zazdroszcze tego urzadzania i wybierania. To byla sttaszna frajda
No Anka to pewnie taka rozpieszczoną że może być jak Diablica 😉 w końcu tak długo na nią czekałaś że możesz trochę porozpieszczac! O widzisz to mów jak coś masz do sprzedaży bo może akurat mi wpadnie w oko i kupię od Ciebie!
A wózek to masz do miasta co? My na przedmieściach i drogi nie mamy więc wózek musi być do zadań specjalnych. Proponowali nam cybex tolos lub roan ivi 2.0. Szczerze ten roan bardziej mi się podoba, ma rewelacyjna amortyzację ale nie ma uzywek.
Zamiast bujaczkow polecają mamole, taka huśtawka która starcza nawet dla kilkulatka.

No Anka to pewnie taka rozpieszczoną że może być jak Diablica 😉 w końcu tak długo na nią czekałaś że możesz trochę porozpieszczac! O widzisz to mów jak coś masz do sprzedaży bo może akurat mi wpadnie w oko i kupię od Ciebie!
A wózek to masz do miasta co? My na przedmieściach i drogi nie mamy więc wózek musi być do zadań specjalnych. Proponowali nam cybex tolos lub roan ivi 2.0. Szczerze ten roan bardziej mi się podoba, ma rewelacyjna amortyzację ale nie ma uzywek.
Zamiast bujaczkow polecają mamole, taka huśtawka która starcza nawet dla kilkulatka.
Została mi wanienka - silikonowa skladana, polecam bo nie zajmuje miejsca a ma hamaczek mieciutki dla maluszka. Ja swojej nie sprzedaje bo bedzie do zabawy w ogrodzie :) mialam tez kosz Mojżesza na parterze zeby miec gdzie odłożyć Diablice (sypialnia na pietrze). Wozek miejski ale chodzilam na spacery dziennie po 12-16km przez pierwszy rok po roznych terenach i spoko dawal rade. Fotelik mam Cybex juz drugi, oba obrotowe i to jest must have, wygoda wielka.

Została mi wanienka - silikonowa skladana, polecam bo nie zajmuje miejsca a ma hamaczek mieciutki dla maluszka. Ja swojej nie sprzedaje bo bedzie do zabawy w ogrodzie :) mialam tez kosz Mojżesza na parterze zeby miec gdzie odłożyć Diablice (sypialnia na pietrze). Wozek miejski ale chodzilam na spacery dziennie po 12-16km przez pierwszy rok po roznych terenach i spoko dawal rade. Fotelik mam Cybex juz drugi, oba obrotowe i to jest must have, wygoda wielka.
Dzięki za rady! A wózek miałaś nowy czy używany?

Ok czyli u Ciebie już było ryzykownie. Ale powiem Ci ze chociaż się nie znamy to ta historia na mnie wywarła odcisk! 😞 jestem teraz w połowie 18tc...
Jejku ja już się boję do spozywczaka iść bo wszystko chce kupować! Jakby mi mózg wypaliło 😀 haha
Imię... ciągle nie wiemy ale od jakiegoś czasu mówimy Robcio do niego. Zobaczymy czy zostanie. Na tapecie jeszcze było Wiktor, Antos i Jakub. Z tym że Kubuś chyba pozostanie z niepłodnościa...
@Kasialucky a Wy już wybraliście Imię dla Synka?
Nie - bo przez 10 tyg żyliśmy ze świadomością że będzie dziewczynka 🤣
Wiec dopiero będziemy myśleć

Do góry