reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

in vitro z komórką dawczyni

To dobrze ze już ok. Trochę odetchniesz 😀
Ja dobrze. Mój brzuch wygląda na razie jakby był gruby a nie ciążowy 😉 ale rośniemy!
@Kasialucky Ty to już pewnie masz ewidentnie ciążowy brzuszek co? Śpisz już z poduszka ciążowa?
Zaskoczę Cię 🙂
Ja od samego transferu spalam
Z poduszka między nogami 😂
W środę mieliśmy wizytę i lekarka mówi
„No to od dzisiaj zakaz spania na brzuchu inna wznak i coś między nogi mieć „
Śmiała się ze mnie że jak tak od początku robiłam 🙂
Teraz właśnie chce kupić jakąś taką ciążową ale nie wiem jaką
Bo do tej pory spalam z grubszym jaśkiem
Brzuszek jest … czuję przy sznurowaniu butów 🤣
A Ty jak się czujesz ?

Załączniki

• D0356CCF-DF07-4AF5-AAC2-18975398E81F.jpeg
    D0356CCF-DF07-4AF5-AAC2-18975398E81F.jpeg
    241,9 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Ja mam taką wielką poduche w ksztalcie U. W koty🤣 jesli ktoras z Was chce to wysle, niech przyniesie szczęście :) oczywiscie za darmo

Mi dzisiaj przyszedł pierwszy zakup ciążowy- leginsy! Chyba wpadam w szał zakupowy 😉
Z drugiej strony mam w głowie stratę @Melapola w 5 miesiącu i sobie tego nie jestem w stanie wyobrazić 😞

Mi dzisiaj przyszedł pierwszy zakup ciążowy- leginsy! Chyba wpadam w szał zakupowy 😉
Z drugiej strony mam w głowie stratę @Melapola w 5 miesiącu i sobie tego nie jestem w stanie wyobrazić 😞
Zaraz ogarnie Cie prawdziwe szalenstwo zakupowe🤣🤣 ja na etapie 16-18 tyg juz mialam rozwiniety stan przedrzucawkowy i donoszenie bylo bez szans. Tobie gdybys nawet teraz sie zaczal - masz szanse urodzić. Nie stresuj sie tylko ciesz Kropkiem. Imie jest?

reklama
Zaraz ogarnie Cie prawdziwe szalenstwo zakupowe🤣🤣 ja na etapie 16-18 tyg juz mialam rozwiniety stan przedrzucawkowy i donoszenie bylo bez szans. Tobie gdybys nawet teraz sie zaczal - masz szanse urodzić. Nie stresuj sie tylko ciesz Kropkiem. Imie jest?
Ok czyli u Ciebie już było ryzykownie. Ale powiem Ci ze chociaż się nie znamy to ta historia na mnie wywarła odcisk! 😞 jestem teraz w połowie 18tc...
Jejku ja już się boję do spozywczaka iść bo wszystko chce kupować! Jakby mi mózg wypaliło 😀 haha
Imię... ciągle nie wiemy ale od jakiegoś czasu mówimy Robcio do niego. Zobaczymy czy zostanie. Na tapecie jeszcze było Wiktor, Antos i Jakub. Z tym że Kubuś chyba pozostanie z niepłodnościa...
@Kasialucky a Wy już wybraliście Imię dla Synka?

Do góry