No u nas tyle prawie trwało wszystko zależy od tego jak dziecko współpracuje ale i od ilości ujęć i kreacji u mnie w tym czasie były ze 4 karmienia jeszcze bo młody zatęsknił za cyckiemJakoś długo 4 godziny mi się wydaje. Np u nas to jakoś trochę ponad godzinę było. Ale ogólnie jest to super pamiątka. I warto zrobić.
reklama
No i dobrze zostawił po sobie ślad. Ile może mnie ktoś obcy dotykać . Pamiątka pozostawionaU nas trwała coś ponad 3h. No Franio nie był za grzeczny ogólnie irytowało go, że ktoś go ciasno opatula, dotyka czy ustawia w niecodziennych pozach. Na znak protestu zakupkał ubranko na sesji i obciusial kocyk fotograf
No tak nam mowila po sesji brzuszkiwej żeby się przygotować do 4godz.Jakoś długo 4 godziny mi się wydaje. Np u nas to jakoś trochę ponad godzinę było. Ale ogólnie jest to super pamiątka. I warto zrobić.
Basiaaaa007
Zaangażowana w BB
No u nas tyle prawie trwało wszystko zależy od tego jak dziecko współpracuje ale i od ilości ujęć i kreacji u mnie w tym czasie były ze 4 karmienia jeszcze bo młody zatęsknił za cyckiem
Rozumiem. Po prostu się zdziwiłam. Bo nie spodziewałam się że może to tyle trwać. Ale wiadomo Ci co pracują przy tym to znają się i wiedzą na co się przygotować. Może być tak że chwilą moment, a może dziecko mało współpracować i trzeba kilku godzin. Najważniejszy jest efekt. A jest super warto poświęcić ten czas. Ja teraz z moją córeczka zapisałam się na sesję z okazji dnia mamy. Taką będziemy miały pamiątkę trzeba korzystać dopóki dzieci małeNo tak nam mowila po sesji brzuszkiwej żeby się przygotować do 4godz.
No to ciekawe co u mnie poszło nie tak bo plecy mnie bolą odkąd wróciliśmy ze szpitala..nie codziennie ale prawie..Mnie nic nie bolało i nie boli. Przed wkłuciem miałam znieczulenie. To już moje 2 znieczulenie w kręgosłup i u mnie bezproblemowe
Ja na początku..tzn od 7 rano do 7 wieczór wytrzymałam na gas&air czyli takim oglupiaczu ale już o tej 7 miałm takie bóle ze o Panie! I prosiłam o ten epiduralA to znieczulenie w kręgosłup to prosiłyście czy sami podają? Strusio jak u Was
Basiaaaa007
Zaangażowana w BB
Ale boli Cię typowo miejsce tam gdzie wkłucie było ? Czy może boli kręgosłup po ciąży ? Bo jednak przez te kilka miesięcy nosił dodatkowe kg. Moja koleżanka tak miała że po ciąży bolał ją kręgosłup, dopiero masaże pomogły.No to ciekawe co u mnie poszło nie tak bo plecy mnie bolą odkąd wróciliśmy ze szpitala..nie codziennie ale prawie..
Jennn
Fanka BB :)
Ja miałam do porodu SN i nic mnie po tym nie bolało.Hej dziewczyny..czy któraśz was miała to znieczulenie w kręgosłup (epidural to chyba się nazywa) do porodu czy w innych okolicznościach? Jestem ciekawa jak długo potem was bolał o ile w ogóle kręgosłup?
Czasem mnie boli kręgosłup tak jak po ciazy a czasem to jest taki inny ból...ciężko to wytłumaczyć ale to nie jest ból z przeciążenia czy miesni...Ale boli Cię typowo miejsce tam gdzie wkłucie było ? Czy może boli kręgosłup po ciąży ? Bo jednak przez te kilka miesięcy nosił dodatkowe kg. Moja koleżanka tak miała że po ciąży bolał ją kręgosłup, dopiero masaże pomogły.
reklama
Basiaaaa007
Zaangażowana w BB
Rozumiem. Może zostało coś naruszone. Np po porodzie jak leżałam w szpitalu była ze mną na sali dziewczyna co drugą CC jej robili pod znieczuleniem ogólnym. Bo po pierwszej właśnie po tym znieczuleniu w kręgosłup miała później mocne migreny i walczyła z tym kilka lat. Więc powikłania się niestety zdarzają. Może musisz to skonsultować z lekarzem. Bo chyba jednak nie powinno się nic dziać, jak jest dobrze zrobione.Czasem mnie boli kręgosłup tak jak po ciazy a czasem to jest taki inny ból...ciężko to wytłumaczyć ale to nie jest ból z przeciążenia czy miesni...