hej,
ja badałam progesteron dwa dni po transferze (cykl naturalny), biorę progesteron 3x1 doustnie i dopochwowo
czuje sie normalnie, jedynie co to moje piersi zrobily sie delikatniejsze szczegolnie je czuje jak zdejme stanik, moze to dobry znak a może to przez progesteron w dużej
reklama
marzycielko
Fanka BB :)
wynik 135I jaki miałaś progesteron? Widzę, że masz takie same dawki co ja. I tak właśnie się zastanawiam czy zbadać sobie progesteron czy czekać do daty razem z betą
ja oprócz progesteronu biorę jeszcze luteinę dopochwowo 3x1
jak sie czujesz ?
mnie od wczoraj czasami pobolewa brzuch jak na miesiączkę, nie wiem czy to dobrze czy nie
Tak mam też dopochwowo 1x dziennie, przedwczoraj czułam bardzo mocne kłucie w dole, a od wczoraj i dzisiaj też mam pobolewanie jak na miesiączkę ale bardzo delikatne. I też się zastanawiam czy to dobry znak? Dziewczyny co o tym myślicie?wynik 135
ja oprócz progesteronu biorę jeszcze luteinę dopochwowo 3x1
jak sie czujesz ?
mnie od wczoraj czasami pobolewa brzuch jak na miesiączkę, nie wiem czy to dobrze czy nie
Dopochwowo mam 1x na noc Crinone 80mgTak mam też dopochwowo 1x dziennie, przedwczoraj czułam bardzo mocne kłucie w dole, a od wczoraj i dzisiaj też mam pobolewanie jak na miesiączkę ale bardzo delikatne. I też się zastanawiam czy to dobry znak? Dziewczyny co o tym myślicie?
Ja też tak miałam na początku po transferze ale ja starałam się nie skupiać na ewentualnych oznakach ciąży tylko skupiłam się na pracy ...zajęłam myśli u mnie ten ból jak na okres to był dobry znak, tak powiemTak mam też dopochwowo 1x dziennie, przedwczoraj czułam bardzo mocne kłucie w dole, a od wczoraj i dzisiaj też mam pobolewanie jak na miesiączkę ale bardzo delikatne. I też się zastanawiam czy to dobry znak? Dziewczyny co o tym myślicie?
Wam też tego życzę
Hej Strusio85 jak po dzisiejszej wizycie?No Strusio mi tez to się zaczęło w sobotę ledwo zdjęłam obrączkę juz jej nie zakładam. Pytałam dziś dr. Mówi że to normalne obejrzal moje nogi i powiedział że nie jest źle jak będzie gorzej mam się odezwać do niego przepisze leki jakieś. A wieczorem jak leze mam coś sobie podkładać by były wyżej
No u mnie dziewczynki nie jest za ciekawie. Leżę od dziś w szpitalu. Niestety ciśnienie zaczęło mi rosnąć w kosmos z dnia na dzień .. Badania wykazały, że będę mieć prawie na pewno preeklampsjęw ciągu najblizych 3,4 tyg ...także Franio chyba przyjdzie na świat wcześniej niż się spodziewałam. Na szczęście z nim wszystko dobrze ..gorzej ze mną... Tętno 120, ciśnienie z dziś 160/100 ...myślałam, że głowa mi wybuchnie trzymajcie kciuki za nasHej Strusio85 jak po dzisiejszej wizycie?
O matko!!! Trzymaj się dzielnie kochana!!!No u mnie dziewczynki nie jest za ciekawie. Leżę od dziś w szpitalu. Niestety ciśnienie zaczęło mi rosnąć w kosmos z dnia na dzień .. Badania wykazały, że będę mieć prawie na pewno preeklampsjęw ciągu najblizych 3,4 tyg ...także Franio chyba przyjdzie na świat wcześniej niż się spodziewałam. Na szczęście z nim wszystko dobrze ..gorzej ze mną... Tętno 120, ciśnienie z dziś 160/100 ...myślałam, że głowa mi wybuchnie trzymajcie kciuki za nas
A ja sie kurna dzisiaj pracą przejmowałam i glupią szefową takie "problemy" to żadne..
Pisz do nas kiedy tylko dasz radę i trzymajcie się ❤
reklama
MamaAniola
Fanka BB :)
Jeju Co się stało? Mam wrażenie, że cały czas było wszystko pod kontrolą, dobre wyniki... ten wzrost ciśnienia tak nagle? Dobrze, że miałaś akurat wizytę. Teraz jesteś w dobrych rękach. Ściskam Was mocno!No u mnie dziewczynki nie jest za ciekawie. Leżę od dziś w szpitalu. Niestety ciśnienie zaczęło mi rosnąć w kosmos z dnia na dzień .. Badania wykazały, że będę mieć prawie na pewno preeklampsjęw ciągu najblizych 3,4 tyg ...także Franio chyba przyjdzie na świat wcześniej niż się spodziewałam. Na szczęście z nim wszystko dobrze ..gorzej ze mną... Tętno 120, ciśnienie z dziś 160/100 ...myślałam, że głowa mi wybuchnie trzymajcie kciuki za nas