Dziękuję za przeczucia nie chciałam iść do szpitala w piątek to może zacząć się coś dziaćMoże odchodzić bo to juz czas porodu. Obserwuj. Po badaniu oczywiście tez. Ale ja cos czuje ze dzidzia tuz tuz
W sobotę zaczynam 39tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za przeczucia nie chciałam iść do szpitala w piątek to może zacząć się coś dziaćMoże odchodzić bo to juz czas porodu. Obserwuj. Po badaniu oczywiście tez. Ale ja cos czuje ze dzidzia tuz tuz
Noooo ale to zlecialo. Masz juz w planie sesje noworodkową? Robi sie w pierwszych 2 tyg zycia potem Potwory nie chcą lezecDziękuję za przeczucia nie chciałam iść do szpitala w piątek to może zacząć się coś dziać
W sobotę zaczynam 39tc
Nie planowaliśmy takich sesjiNoooo ale to zlecialo. Masz juz w planie sesje noworodkową? Robi sie w pierwszych 2 tyg zycia potem Potwory nie chcą lezec
PlGF (łożyskowy czynnik wzrostu) to chyba o to chodziNie wiem jakie badanie z pępowiny. Ja miałam zarodek badany, gdyby nie byl zrobilabym NIFTY lub inny z tej grupy
Kaja czekamy na rozwój sytuacji! No i trzymamy kciuki żeby poród był prosty i bez komplikacji i żebyś nie namęczyła się bardzo!Nie planowaliśmy takich sesji
To z krwi mamy sie pobiera. Okresla ryzyko stanu przedrzucawkowego w ciagu następnego tygodniaPlGF (łożyskowy czynnik wzrostu) to chyba o to chodzi
Tak z krwi, tylko w ciągu tygodnia to bez sensu w 12tc może jeszcze pokręciłam nazwę badania.To z krwi mamy sie pobiera. Okresla ryzyko stanu przedrzucawkowego w ciagu następnego tygodnia
ja na tym etapie robilam co miesiac indeks Sftl/P1gf bo mialam obsesje. W poronionej w 20 tyg ciazy mialam ten parametr 750 przy normie <35 i w ciazy z Anią uspokajałam sie widząc dobry wynikTak z krwi, tylko w ciągu tygodnia to bez sensu w 12tc może jeszcze pokręciłam nazwę badania.
Aktualizacja: jestem w szpitalu od dzisiaj.Ktg w porządku , kolejne w piątek. W poniedziałek już szpital , pytał czy chcę weekend już poleżeć w szpitalu ale stwierdziłam że po co.
Młody waży 3200.
Wow Kochana to tuż tuż! Rety to najpiękniejsze dni w Twoim zyciu, zapamiętasz każdy moment trzymam kciuki jedna rada, po cc odleż uczciwie te 6-8h bez podnoszenia głowy, bo zespoł popunkcyjny fajny nie jest a jeśli tak jak ja będziesz miała po cc swędzenie całego ciała to się nie martw, efekt morfiny, mija w max kilka dni.Aktualizacja: jestem w szpitalu od dzisiaj.
Zrobiłam ktg, wysłałam zdjęcie lekarzowi i telefon że mu się coś zapis nie podoba i że zaprasza do szpitala dzisiaj.
I też ze względu na ciśnienie powiedział że już od wczoraj by mnie w szpitalu widział a na ten poniedziałek to z dobrego serca się zgodził łaskawca
A i dowiedziałam się że jednak będzie cc bo coś tam z łożyskiem jest