A jak Ty się czujesz? Kiedy masz wizytę?Cudnie ciesz się tym czasem
reklama
Czuję się dobrze. Brzuszek już spory na dniach powinny przyjść wyniki pappa.A jak Ty się czujesz? Kiedy masz wizytę?
Wizyta w środę
To się ciągnie ta pappa co? U mnie brzuch bez zmian, może lekko opuchnięty. Daj znac jak wyszły wyniki bo u mnie temat na tapecieCzuję się dobrze. Brzuszek już spory na dniach powinny przyjść wyniki pappa.
Wizyta w środę
Aktualizacja: jestem w szpitalu od dzisiaj.no to ostatni raport po ostatniej wizycie:
Ktg w porządku , kolejne w piątek. W poniedziałek już szpital , pytał czy chcę weekend już poleżeć w szpitalu ale stwierdziłam że po co.
Młody waży 3200.
Zrobiłam ktg, wysłałam zdjęcie lekarzowi i telefon że mu się coś zapis nie podoba i że zaprasza do szpitala dzisiaj.
I też ze względu na ciśnienie powiedział że już od wczoraj by mnie w szpitalu widział a na ten poniedziałek to z dobrego serca się zgodził łaskawca
A i dowiedziałam się dzisiaj że jednak będzie cc bo coś tam z łożyskiem jest.
MamaAniola
Fanka BB :)
Kaja, trzymaj się tam!!! Mocne kciuki za Ciebie i malenstwo, informuj na bieżącoAktualizacja: jestem w szpitalu od dzisiaj.
Zrobiłam ktg, wysłałam zdjęcie lekarzowi i telefon że mu się coś zapis nie podoba i że zaprasza do szpitala dzisiaj.
I też ze względu na ciśnienie powiedział że już od wczoraj by mnie w szpitalu widział a na ten poniedziałek to z dobrego serca się zgodził łaskawca
Kaja jak tam? Już po CC? Czy obserwują? Kciuki wielkie!Aktualizacja: jestem w szpitalu od dzisiaj.
Obserwują. Weekend jest. Żadnych konkretów nie podali. Daty cc też nieKaja jak tam? Już po CC? Czy obserwują? Kciuki wielkie!
Jednak w weekend też można się czegoś dowiedzieć od lekarzy.....jakiś konkretny lekarz był na obchodzie.....cc prawdopodobnie jutroObserwują. Weekend jest. Żadnych konkretów nie podali. Daty cc też nie
No to trafiłam z poniedziałkiem! Czekamy na Dominika! Trzymaj się Mamuska!Jednak w weekend też można się czegoś dowiedzieć od lekarzy.....jakiś konkretny lekarz był na obchodzie.....cc prawdopodobnie jutro
reklama
Dzisiaj była by fajna data urodzinNo to trafiłam z poniedziałkiem! Czekamy na Dominika! Trzymaj się Mamuska!
24.11.24