reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

in vitro z komórką dawczyni

reklama
Wow Mamuśki to dla obu gratulacje za cudne przyrosty! Za chwile pojawi sie na świecie kawal chlopaka! Rejestruj wszystko bo czas bedzie tak zapier… ze za nim sie obejrzysz będzie mial 12 zębów, 12 kg i wlasne teorie co się robi z chlebkiem z masełkiem (nie, jedzenie byloby zbyt banalne. Wsmarowanie we wlosy jest bardziej kreatywne…)

Dzisiaj 8+6,z usg 9+0. Teraz muszę podjąć decyzję gdzie robię pappa. U mojej dr dodatkowo pobierają krew na coś tam z pępowiny czego podobno nie ma na nfz. Wiecie cos o tym?
Też się zastanawiam czy robić nifty... co sądzicie? Zarodek nie badany.

Dzisiaj 8+6,z usg 9+0. Teraz muszę podjąć decyzję gdzie robię pappa. U mojej dr dodatkowo pobierają krew na coś tam z pępowiny czego podobno nie ma na nfz. Wiecie cos o tym?
Też się zastanawiam czy robić nifty... co sądzicie? Zarodek nie badany.
Nie wiem jakie badanie z pępowiny. Ja miałam zarodek badany, gdyby nie byl zrobilabym NIFTY lub inny z tej grupy

Dziewczyny, dzisiaj zauważyłam na papierze przebarwiony krwią śluz......
Czy to może być po badaniu dopochwowym ginekologicznym
Bo czytałam też że to może czop odchodić

reklama
Dziewczyny, dzisiaj zauważyłam na papierze przebarwiony krwią śluz......
Czy to może być po badaniu dopochwowym ginekologicznym
Bo czytałam też że to może czop odchodić
Może odchodzić :) bo to juz czas porodu. Obserwuj. Po badaniu oczywiście tez. Ale ja cos czuje ze dzidzia tuz tuz

Do góry