Oj nie...strasznie mi przykro nie wiem co Ci napisaćNie mam dobrych wieści. Nie mamy ani jednego zarodka
reklama
Wiem, nie ma sprawiedliwości... coś poszło nie tak przy stymulacji miałaś dobra intuicję. Ja jeszcze niedawno też myślałam że to koniec a lekarz mnie namówił na 4 stymulację... no więc stwierdziłam że jak on widzi sens to trzeba to zrobić! Twoja lekarka też ma plan B. Pogadaj z nią... ewentualnie idź na konsultacje do innej kliniki? Chociaż ja bym pewnie nie miała sił szukać nowego lekarza. Pamiętaj że to nie koniec i nie ma co się załamywać jesteś silna kobietą! Jak potrzebujesz to pisz na priv!Asia, nie wiem, co dalej i czy w ogóle. Powiedziałam dziś mężowi, żebyśmy się może zdecydowali na komórkę dawczyni, ale on nie chce w ogóle o niczym słuchać. Zresztą ja też nie wiem do końca, czy na pewno tego chcę. A ryzykować kolejną procedurę na naszych gametach, kiedy może się to tak samo skończyć?
Najgorsze jest to, że do pierwszej procedury kompletnie się nie przygotowywaliśmy, zero jakichkolwiek suplementów, nie brałam nawet kwasu foliowego, zero diety, sportu, praca pełna stresu. I mieliśmy wtedy 4 blastki. A teraz nic. Bez sensu jest to wszystko
Zgadzam się ...nie ma sprawiedliwości na tym podłym świecie Pozwól sobie na smutek i złość. Wierzę, że wyjdzie u Ciebie słońce. Jestem tego pewna na spokojnie wrócisz do gry jak już opadną złe emocje.Asia, nie wiem, co dalej i czy w ogóle. Powiedziałam dziś mężowi, żebyśmy się może zdecydowali na komórkę dawczyni, ale on nie chce w ogóle o niczym słuchać. Zresztą ja też nie wiem do końca, czy na pewno tego chcę. A ryzykować kolejną procedurę na naszych gametach, kiedy może się to tak samo skończyć?
Najgorsze jest to, że do pierwszej procedury kompletnie się nie przygotowywaliśmy, zero jakichkolwiek suplementów, nie brałam nawet kwasu foliowego, zero diety, sportu, praca pełna stresu. I mieliśmy wtedy 4 blastki. A teraz nic. Bez sensu jest to wszystko
MamaAniola
Fanka BB :)
@Iskrzynka, nie wiem co powiedzieć... tak mi przykro trzymaj się, ściskam Cie mocno
Nieee,Nie mam dobrych wieści. Nie mamy ani jednego zarodka
marzycielko
Hej dziewczyny chciałabym oficjalnie do was dołączyć
Obydwoje mamy po 28 lat od ponad dwóch lat staramy się o dziecko, jesteś po 4 nieudanych iui, jedyny problem jaki do ta znaleźliśmy do morfologia nasienia na poziomie 1-2%
Aktualnie czekam na miesiączkę i zaczynamy przygotowania do pierwszej procedury
Obydwoje mamy po 28 lat od ponad dwóch lat staramy się o dziecko, jesteś po 4 nieudanych iui, jedyny problem jaki do ta znaleźliśmy do morfologia nasienia na poziomie 1-2%
Stokrotkaaa
Początkująca w BB
Iskrzynko przykro strasznie. W takie dni cieżko pocieszyć
PowodzeniaHej dziewczyny chciałabym oficjalnie do was dołączyć
@Strusio85 co u Ciebie? Jak sie czujesz?
Ja Zdechlakuję rozłożyło mnie na maxa...wszystko dzięki egoistom z pracy którzy jak są chorzy powinni siedzieć w domu albo chociaż pracowac z domu to nie...przyszli w zeszłym tygodniu do biura i to w te dni do ja byłam i teraz ooo...od dzisiaj na antybiotykach jadę..także fantastycznie
Ja Zdechlakuję rozłożyło mnie na maxa...wszystko dzięki egoistom z pracy którzy jak są chorzy powinni siedzieć w domu albo chociaż pracowac z domu to nie...przyszli w zeszłym tygodniu do biura i to w te dni do ja byłam i teraz ooo...od dzisiaj na antybiotykach jadę..także fantastycznie
reklama
Jennn
Iskrzynko bardzo mi przykroNie mam dobrych wieści. Nie mamy ani jednego zarodka
Nie wiem czy jakikolwiek inny komentarz ma tu teraz sens..