Oj nie...strasznie mi przykroNie mam dobrych wieści. Nie mamy ani jednego zarodka![]()
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
![Sad but relieved face :disappointed_relieved: 😥](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f625.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj nie...strasznie mi przykroNie mam dobrych wieści. Nie mamy ani jednego zarodka![]()
Wiem, nie ma sprawiedliwości... coś poszło nie tak przy stymulacjiAsia, nie wiem, co dalej i czy w ogóle. Powiedziałam dziś mężowi, żebyśmy się może zdecydowali na komórkę dawczyni, ale on nie chce w ogóle o niczym słuchać. Zresztą ja też nie wiem do końca, czy na pewno tego chcę. A ryzykować kolejną procedurę na naszych gametach, kiedy może się to tak samo skończyć?
Najgorsze jest to, że do pierwszej procedury kompletnie się nie przygotowywaliśmy, zero jakichkolwiek suplementów, nie brałam nawet kwasu foliowego, zero diety, sportu, praca pełna stresu. I mieliśmy wtedy 4 blastki. A teraz nic. Bez sensu jest to wszystko![]()
Zgadzam się ...nie ma sprawiedliwości na tym podłym świecieAsia, nie wiem, co dalej i czy w ogóle. Powiedziałam dziś mężowi, żebyśmy się może zdecydowali na komórkę dawczyni, ale on nie chce w ogóle o niczym słuchać. Zresztą ja też nie wiem do końca, czy na pewno tego chcę. A ryzykować kolejną procedurę na naszych gametach, kiedy może się to tak samo skończyć?
Najgorsze jest to, że do pierwszej procedury kompletnie się nie przygotowywaliśmy, zero jakichkolwiek suplementów, nie brałam nawet kwasu foliowego, zero diety, sportu, praca pełna stresu. I mieliśmy wtedy 4 blastki. A teraz nic. Bez sensu jest to wszystko![]()
Nieee,Nie mam dobrych wieści. Nie mamy ani jednego zarodka![]()
PowodzeniaHej dziewczyny chciałabym oficjalnie do was dołączyć
Obydwoje mamy po 28 lat od ponad dwóch lat staramy się o dziecko, jesteś po 4 nieudanych iui, jedyny problem jaki do ta znaleźliśmy do morfologia nasienia na poziomie 1-2%
Aktualnie czekam na miesiączkę i zaczynamy przygotowania do pierwszej procedury
Iskrzynko bardzo mi przykroNie mam dobrych wieści. Nie mamy ani jednego zarodka![]()