reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
Jest kiepsko, tylko 4 się zapłodniły. Ciekawe, czy w ogóle coś dotrwa do etapu blastocysty, a jeśli tak, to czy po pgt będzie choć jeden, którego można będzie transferować 😔

Ostatnia edycja:
Jest kiepsko, tylko 4 się zapłodniły. Ciekawe, czy w ogóle coś dotrwa do etapu blastocysty, a jeśli tak, to czy po pgt będzie choć jeden, którego można będzie transferować 😔
Ostatnio też miałam 4 zapłodnienia i były 2 blastocysty, z tego 1 zdrowa. Iskrzynko, nie masz już teraz na nic wpływu. Zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy! Mogą być 4 blastocysty albo 0. Nikt nie wie jak będzie, ale trzeba wierzyć że tam jest Twój przyszły dzieciaczek!

Iskrzynko! Mi pobrano 8 komórek. Tylko 5 było dojrzałych. Zaplodnily się 2 a tylko 1 dotrwała do blastki i ta blastka za kilka dni kończy rok ☺️ będzie dobrze ♥️♥️

Iskrzynko, postaraj się myśleć pozytywnie, chociaż wiem, ze to niełatwe … my za was dalej mocno kciuki trzymamy. 😊 daj znać, jak się dziś kruszynki rozwijają :)

reklama
Cześć dziewczyny. Pojawiałam sie na forum co jakis czas na krótka chwile. Teraz planuje zostać na dłużej. Mam mała córeczkę 1 rok i 10 miesięcy poczęta z in vitro. Był to pierwszy transfer i pierwsza procedura. W maju zeszłego roku poszłam po 3 pozostałe zarodki. Jeden poroniłam a reszta sie złe rozwijała po rozmrożeniu. Do tego doszły gorsze wyniki męża i tragiczne amh u mnie. Po kilku miesiącach przerwy mam sie teraz znowu stymulować. Miałam nadzieje ze świeży transfer ale mam jeszcze w trakcie stymulacji zrobić histeroskopie bo coś im sie nie podoba. A potem zbadać zarodki genetycznie. Podobno jest takie zalecenie przy niskim amh. Wiecie cos o tym ? Dodatkowo stwierdzili w mojej klinice ze sie powoli odchodzi od świeżych transferow🙄

Do góry