Dzisiaj pierwszy raz zauważyłam taka jakby twarda piłkę pod pepkiem. Były wyraźnie wyczuwalne granice po bokach z góry i na dole. To chyba macica z dzieciatkiem! Pierwszy raz namacalnie poczułam coś w brzuchu! Za tydzień podgląd Synka 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super uczucie! Oczywiście, że to macicaDzisiaj pierwszy raz zauważyłam taka jakby twarda piłkę pod pepkiem. Były wyraźnie wyczuwalne granice po bokach z góry i na dole. To chyba macica z dzieciatkiem! Pierwszy raz namacalnie poczułam coś w brzuchu! Za tydzień podgląd Synka![]()
Chyba można... A Ty nie bierzesz w końcu antykoncepcji?Mam może trochę głupie pytanie....czy można zajść w ciążę jak nie ma jeszcze okresu po porodzie ?
Myślałam że nie można zajść bez okresu i jeszcze nie zaczęłam brać.......ale chyba jednak będę od dzisiaj brała tabletkiChyba można... A Ty nie bierzesz w końcu antykoncepcji?
Ale tak jak wcześniej mówiłam że raczej u nas dużo mniejszą szansa. Ja tam nic nie będę braćMyślałam że nie można zajść bez okresu i jeszcze nie zaczęłam brać.......ale chyba jednak będę od dzisiaj brała tabletki
Mam może trochę głupie pytanie....czy można zajść w ciążę jak nie ma jeszcze okresu po porodzie ?
Teoretycznie mozna ale to mało prawdopodobne ze wzgl na burze hormonalną. Ja okres dostałam bardzo szybko, jakos max miesiac po pologu. Kazdy jednak ma inaczej.Mam może trochę głupie pytanie....czy można zajść w ciążę jak nie ma jeszcze okresu po porodzie ?
Straszne jajaTeoretycznie mozna ale to mało prawdopodobne ze wzgl na burze hormonalną. Ja okres dostałam bardzo szybko, jakos max miesiac po pologu. Kazdy jednak ma inaczej.
No bylyby niezle jaja gdybys teraz zaskoczyla naturalnie co?
Teoretycznie mozna ale to mało prawdopodobne ze wzgl na burze hormonalną. Ja okres dostałam bardzo szybko, jakos max miesiac po pologu. Kazdy jednak ma inaczej.
No bylyby niezle jaja gdybys teraz zaskoczyla naturalnie co?