brałam acard 75 do 3 miesiąca. Zapytam dr jeszcze raz może się zlitujeA czy to musi być heparyna w zastrzykach? Mi akurat dawano profilaktycznie i w kolejnych ciążach zlitowano się i brałam tylko acard na noc, nie widziano konieczności brania zastrzyków. Może u Ciebie też byłaby taka opcja?
reklama
Jennn
Fanka BB :)
Ja dostałam od immunologa głównie profilaktycznie, że względu na wcześniejsze niepowodzenia.Dziewczyny a Wy macie wskazania do brania tej heparyny czy lekarz to tak profilaktycznie Wam dał?
Madziara12345
Aktywna w BB
Ja brałam zastrzyki i acard 75 do 14 tygodnia, potem lekarz kazał odstawić clexane i przejść na acard 150brałam acard 75 do 3 miesiąca. Zapytam dr jeszcze raz może się zlituje
Hej. Nie udzielam się ale czytam na bieżąco.gratuluję tym co się udało i trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
Dziewczyny pomocy, lekarz zalecił badania u Paśnika tylko że nie rejestrują już na 2023 rok, chciała bym zarejestrować się przez maila tylko nie wiem co mam do nich w nim napisać. Pomożecie. Może by się coś zwolniło i mnie wcisną.
Dziewczyny pomocy, lekarz zalecił badania u Paśnika tylko że nie rejestrują już na 2023 rok, chciała bym zarejestrować się przez maila tylko nie wiem co mam do nich w nim napisać. Pomożecie. Może by się coś zwolniło i mnie wcisną.
Zapisz się na znanym lekarzu do powiadomienia o zwolnionym terminie. Jak dostaniesz info to od razu rezerwuj. Czasami niektóre dziewczyny chcą się zamienić. Nawet jakiś czas temu widziałam że ktoś tu oddawał swój termin. Jest też grupa na fb, tam też dziewczyny zwalniają terminy albo wymieniają się Ja też kiedyś polowałam na termin i dla mnie to graniczy z cudem żeby się dostać. Dzięki dobrej duszy, jednej z nas udało mi się! Powodzenia!Hej. Nie udzielam się ale czytam na bieżąco.gratuluję tym co się udało i trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
Madziara12345
Aktywna w BB
Ostatnio na grupie na FB : „ In vitro w Polsce” napisała dziewczyna, ze szuka immunologa bo kolejne terminy do doktora Pasnika są na 2023 i jakaś inna dziewczyna przeczytała jej post i jej odstąpiła termin…. Może jesteś na tej grupie ? - może to opcja dla Ciebie spróbować tam napisać ….Hej. Nie udzielam się ale czytam na bieżąco.gratuluję tym co się udało i trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
Dodatkowo istnieje grupa na FB : „Starając sie z pomocą doktora ,,P" .Immunologia” - może tam daj posta ze szukasz terminu na podmianę - tam dziewczyny tez wymieniają się terminami
Powodzenia
Basia 1991
Początkująca w BB
Skonsultuj się z lekarzem, bo raczej nie ma sensu ciągnąć leków, jak przyrost jest taki niski. Ale nie martw się i nie poddaj, następny raz napewno będzie udanyDziewczyny zrobilam jeszczexraz tą bete dla św spokoju i niestety ona zniwu podrosla nieprawidlowo , z 19.3 na 31.7 po 4 dniach,mialam nadzieje ze zacznie spadac , leki odstawione . Co teraz robic?
reklama
Ale ja nam keki od 3 dni juz odstawione a to znowu podrosloSkonsultuj się z lekarzem, bo raczej nie ma sensu ciągnąć leków, jak przyrost jest taki niski. Ale nie martw się i nie poddaj, następny raz napewno będzie udany