reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

in vitro z komórką dawczyni

reklama
Kochana bedzie widac pecherzyk i moze cos w srodku, cialko zoltkowe np. Nie stresuj się jesli nie bedzie serduszka. U mnie w 6 tyg doktor widziala tylko pęcherzyk. W 7 tyg piekne serducho.

Pochwale sie - Ania nauczyla sie chodzic. Co mi przeszkadzalo jak nie umiala to nie wiem…
Ooo to teraz kup kask 😉 i będziesz zawalu dostawać jak będzie się obijać! Hehe 😉 dobrze ze masz kurs pierwszej pomocy 😉 A tak serio to super gratuluję! Ania pięknie się rozwija 😀

Acard nie. Już drugi lekarz mówi że się od acardu odchodzi a ja dodatkowo mam problem z salicylanami więc nie za bardzo mogę.
Przepraszam że tak się wtrącę, mogłabyś rozwinąć dlaczego od acardu się odchodzi? Właśnie lekarz mi zalecił (dopiero co test ciążowy wyszedł pozytywny) mam brać ze względu na 2 poronienia w tym roku i właśnie cały czas się bije z myślami czy go brac

Przepraszam że tak się wtrącę, mogłabyś rozwinąć dlaczego od acardu się odchodzi? Właśnie lekarz mi zalecił (dopiero co test ciążowy wyszedł pozytywny) mam brać ze względu na 2 poronienia w tym roku i właśnie cały czas się bije z myślami czy go brac
Brać! Aktualne zalecenia mówią ze dawka 150 mg zapobiega rozwojowi stanu przedrzucawkowego. Po 2 poronieniach zdecydowanie brać.

Brać! Aktualne zalecenia mówią ze dawka 150 mg zapobiega rozwojowi stanu przedrzucawkowego. Po 2 poronieniach zdecydowanie brać.
No właśnie ja od 19 tc biorę 150.
Immunologii kazał brać 75 do 12 tc.
Lekarz który robił pierwsze prenatalne powiedział że mam brać do 36tc
A z kolei ten co robił połówkowe i prowadzi od tamtej pory ciążę kazał do 38tc i już 150

Każdy przypadek jest inny i każdy lekarz ma swoje podejście. Jak lekarz Ci zalecił to koniecznie bierz 😀 z resztą większość dziewczyn bierze! Gratuluję 😀

reklama
SUPER to szybko widac :) gratulacje. Jak sie czujecie?
Dziękuję drugi etap po becie zaliczony! Prawidłowe usg! Wzruszający moment! Czuję się pełna emocji i ekscytacji! Jeszcze nigdy tak daleko w ciąży nie zaszłam! Widziałam w swoim ciele życie! Niestety fizycznie czuję się źle. Mdlosci 24h. Wzięłam zwolnienie.

Do góry