reklama
To cieszę że nie tylko ja tak mam z tym nosem ja zawsze miałam dobry węch..do tego stopnia ze stary się śmiał że powinnam trufli szukać i byśmy miliony zarabialiJa póki co odzyskałam kolejny stracony kilogram u mnie póki co wszystko idzie w brzuch ..ale patrząc jak mi ostatnio apetyt dopisuje przez brak mdłości ...to długo to chyba nie potrwa
Też mam nosa jak pies. Mam wrażenie, że ludzie się nie perfumuja pdikajac 2,3razy. .. tylko wylewają na siebie całe wiadro perfum
Ale teraz to juz przesada co sie dzieje
MamaAniola
Fanka BB :)
Ja miałam takie mini mini plamienie i okazało się później, że było to plamienie implantacyjne. Natomiast nie plamilam po każdym z transferów.Dziewczyny, czy któraś moze krwawiła trochę po transferze?
Oh! Cudownie! Moje gratulacje!Witaj
Podobna historia do mojej! U mnie również ostatni, 'najsłabszy' zarodek okazal sie jednak tym najsilniejszym - ma dziś 3 lata i jest żywiołową, piekna dziewczynka. Widze, ze te ostatnie zarodki lubia zaskakiwac Natomiast efekt drugiej procedury leży właśnie przyssany do piersi ile zarodków udało Ci się uzyskać? Masz jeszcze jakieś mrozaczki? Kciuki za zbliżającą się bete!!!
Coś kojarzę, że zarówno Twoja, jak i moja droga do rodzicielstwa była wyjątkowo wyboista.
Jeśli chodzi o liczbę zarodków, to nawet nie znam jeszcze odpowiedzi. Moje podejście bardzo się zmieniło od pierwszej procedury, kiedy dzwoniłam co drugi dzień do embriologii w dniu transferu było 5 zarodków, które jeszcze się rozwijały (na 3 dzień). Biorąc pod uwagę, że nasienie jest z biopsji, ta liczba może zmaleć do 0.
Poprosiłam lekarza, żeby dał mi znać jak finalnie wygląda sytuacja w momencie wizyty po teście bety.
Podchodząc do szczęśliwego transferu nie miałam już nadziei i się udało, więc teraz też wolę wszystko obchodzić trochę bokiem
Ja krwawiłam pare dni po 1szym usg bo miałam w 6 tyg i ten pierwszy był dopochwowo a potem w 7 tyg ale to nie trwało dlugo...może godzinke za każdym razemDziewczyny, czy któraś moze krwawiła trochę po transferze?
W sumie to chyba bardziej płomieniejak krawienie było za pierwszym razem..bo za drugim to az bylismy na pogotowiu bo się bałam ze juz po wszystkim...ale na szczęście nie możliwe ze to tez bylo plemienie implantacyjne
Basia 1991
Początkująca w BB
Hej Basiu
1szy trymestr prawie cały przeleżałam na kanapie...ogromnie chciało mi się spać i jeść.Jak przegapiłam pore karmienia bo musiałam jeśćco 2 godziny to wtedy była masakra...wtedy to już tylko mogłam zjeść ziemniaki ze śmietaną albo chleb z masłem..na wszystko inne reagowałam
W 7 tygodniu miałam zabookowany 2 tygodniowy urlop i cały przespałam..nie byłam w stanie nawet na 30 min spacer pójść...im bliżej 2 trymestru tym lepiej sie czułam...także i u Ciebie minie kochana tego Ci życzę
Basia 1991
Początkująca w BB
To jednak nie tylko ja mam takie objawy też tylko cały czas jem i śpię mam za oknem sklep ale nie mam siły nawet się przejść po cokolwiek, żeby chociaż trochę się poruszać. A czy też miałaś problem z zaparciami?? Jeśli tak, to jak sobie z nimi radzilas??Hej Basiu
1szy trymestr prawie cały przeleżałam na kanapie...ogromnie chciało mi się spać i jeść.Jak przegapiłam pore karmienia bo musiałam jeśćco 2 godziny to wtedy była masakra...wtedy to już tylko mogłam zjeść ziemniaki ze śmietaną albo chleb z masłem..na wszystko inne reagowałam
W 7 tygodniu miałam zabookowany 2 tygodniowy urlop i cały przespałam..nie byłam w stanie nawet na 30 min spacer pójść...im bliżej 2 trymestru tym lepiej sie czułam...także i u Ciebie minie kochana tego Ci życzę
Pozdrawiam
Basia 1991
Początkująca w BB
Ja też miałam tylko delikatnie plamienie i to było plamienie implantacyjne.Dziewczyny, czy któraś moze krwawiła trochę po transferze?
Gość Marta
Fanka BB :)
Widzę że przenioslyscie się tutaj dziewczyny z kafeterii. Chcialam sie tylko podzielić nowina że po 2 dzieciaczkach z in vitro właśnie wpadłam i spodziewam się prawdopodobnie bliźniaków poki co są 2 pęcherzyki ciazowe kto by przypuszczał że po tylu latach starań w ciągu 4 lat będziemy mieli 4 dzieci
reklama
Basia 1991
Początkująca w BB
To świetna wiadomość! GratulacjeWidzę że przenioslyscie się tutaj dziewczyny z kafeterii. Chcialam sie tylko podzielić nowina że po 2 dzieciaczkach z in vitro właśnie wpadłam i spodziewam się prawdopodobnie bliźniaków poki co są 2 pęcherzyki ciazowe kto by przypuszczał że po tylu latach starań w ciągu 4 lat będziemy mieli 4 dzieci