reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

Dziewczyny! Ja z garścią dobrej Energi i nadziei! 😃 Właśnie robiłam zamówienie na balony i inne cuda z okazji zbliżających się 1 urodzin mojej córki i pomyślałam o Was (dziewczyny z kafeteri) 🙈
Zyczę Wam wszystkim tego żebyście też tego doświadczyły! Żebyście się nie poddawały! Żebyście walczyły ile Wam siły pozwolą! 💪 Nie zawsze wszystko przychodzi tak łatwo i tak szybko jak byśmy chciały ale to nie znaczy, że to nasze upragnione szczęście nigdy nie nadejdzie.

5 in vitro.
Grudzień 2019 poronienie 8 tc
Grudzień 2020 poronienie 12 tc
Grudzień 2021 - cud - 2560g szczęścia i słodyczy

Od kilku lat grudzień, święta i sylwester to był dla mnie czas rozpaczy, smutku i samotności. Teraz na grudzień czekam i nie zamierzam płakać a cieszyć nim w 100%.

Czasem mamy dość, czasem nie mamy sił, czasem musimy na chwilę odpuścić i zebrać energię do walki ale gdzieś tam w głębi serca nie traćcie nadziei. Wszystkie zasługujemy na bycie mamami.
Pięknie napisane 🥰
Najlepsze życzenia dla małej księżniczki 💌

reklama
Dziewczyny! Ja z garścią dobrej Energi i nadziei! 😃 Właśnie robiłam zamówienie na balony i inne cuda z okazji zbliżających się 1 urodzin mojej córki i pomyślałam o Was (dziewczyny z kafeteri) 🙈
Zyczę Wam wszystkim tego żebyście też tego doświadczyły! Żebyście się nie poddawały! Żebyście walczyły ile Wam siły pozwolą! 💪 Nie zawsze wszystko przychodzi tak łatwo i tak szybko jak byśmy chciały ale to nie znaczy, że to nasze upragnione szczęście nigdy nie nadejdzie.

5 in vitro.
Grudzień 2019 poronienie 8 tc
Grudzień 2020 poronienie 12 tc
Grudzień 2021 - cud - 2560g szczęścia i słodyczy

Od kilku lat grudzień, święta i sylwester to był dla mnie czas rozpaczy, smutku i samotności. Teraz na grudzień czekam i nie zamierzam płakać a cieszyć nim w 100%.

Czasem mamy dość, czasem nie mamy sił, czasem musimy na chwilę odpuścić i zebrać energię do walki ale gdzieś tam w głębi serca nie traćcie nadziei. Wszystkie zasługujemy na bycie mamami.
Luna, znalazłaś nas! Ja też czekam na ten czas żeby grudzień był radosny! :) wszystkiego najlepszego dla Was!

Dziewczynki. Zapytam. U mnie 16+3. Czy któraś też w 2 trymestrze bolała głowa? Mnie od 4 dni ćmi i jest to męczące 🙈...w 1 trymestrze ani głowa ani piersi nie bolały. Teraz głowa i piersi doskwierają ( były oklapuski a są niczym u Pameli Anderson 🤣) 🙉🙈🙊... Młody coraz bardziej aktywny więc z nim raczej wszystko ok ale martwi mnie ten ból głowy...chora raczej nie jestem - gardło nie boli, kataru, kaszlu itp nie mam.
Hej Strusio!
Ja w 2 trymestrze czuję się 👌idealnie..jak mam leniwy dzień to od razu spada mi samopoczucie itp ale jak tylko wiecej sie ruszam to id razu jest lepiej 😊mnie głowa boli jak mało piję wody..wtedy wiem ze muszę nadgonić i po chwili jest lepiej 😉
Tez mam usg na początku grudnia..chyba 5go?🤔niestety musze isc sama bo stary w pracy takze mam nadzieję ze wszystko wyjdzie ok🙏
A w ogóle to czemu jeszcze nie śpię...przecież juz po północy 🙈

Hej Strusio!
Ja w 2 trymestrze czuję się 👌idealnie..jak mam leniwy dzień to od razu spada mi samopoczucie itp ale jak tylko wiecej sie ruszam to id razu jest lepiej 😊mnie głowa boli jak mało piję wody..wtedy wiem ze muszę nadgonić i po chwili jest lepiej 😉
Tez mam usg na początku grudnia..chyba 5go?🤔niestety musze isc sama bo stary w pracy takze mam nadzieję ze wszystko wyjdzie ok🙏
Ja też czuję się dobrze jak nigdy😁 ból głowy już przeszedł. Gdyby nie rosnący brzuch i poruszający się w nim mały człowiek to nie pomyślanym, że jestem w ciąży 🤣🤪 śpi mi się cudownie ( w 1 trymestrze był dramat bo wstawałam o 5 rano głodna..ciągle bym jadła 🤣).. teraz apetyt mam umiarkowany i śpię ciągiem po 8,9 h 😁

Cześć wszystkim,

Byłam ostatnio na forum w 2020 roku, nie wiem czy ktoś mnie pamięta 😊

Po procedurze w 2020 mam cudownego synka Kazika, był ostatnim zarodkiem w kolejce, najmniej szans na przyjęcie, a tym szczęśliwym :) teraz druga procedura w toku. Jestem po punkcji i pierwszym transferze, czekam na zrobienie testu.

Gratuluję wszystkim ciąż, urodzenia dzieci i trzymam kciuki za dziewczyny, które jeszcze walczą ❤️

Cześć wszystkim,

Byłam ostatnio na forum w 2020 roku, nie wiem czy ktoś mnie pamięta 😊

Po procedurze w 2020 mam cudownego synka Kazika, był ostatnim zarodkiem w kolejce, najmniej szans na przyjęcie, a tym szczęśliwym :) teraz druga procedura w toku. Jestem po punkcji i pierwszym transferze, czekam na zrobienie testu.

Gratuluję wszystkim ciąż, urodzenia dzieci i trzymam kciuki za dziewczyny, które jeszcze walczą ❤️
Kiedy testujesz? Trzymam kciuki za tłustą betę 😉

Hej Strusio!
A jak czułaś się w pierwszym trymestrze? Bo ja obecnie jestem na skraju wyczerpania....jestem osłabiona, w nocy wogole spać nie mogę, boli mnie brzuch, mam zawroty głowy....mam nadzieję, że tak jak wszyscy mówią, w drugim trymestrze to się skończy bo ja długo tak nie pociągne...jestem dopiero w 7 tygodniu. W czwartek mam wizytę, muszę o wszystkim powiedzieć...😥

reklama
Do góry