Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka jak tam? Robiłaś betę ?Cześć, dopiero 14 dni po transferze, czyli za tydzień w środę... :-(
Właśnie tez się zastanawiam co u Madame ❤Hejka jak tam? Robiłaś betę ?
Hejka jak tam? Robiłaś betę ?
Właśnie tez się zastanawiam co u Madame ❤
Ja w tym roku miałam już 2 razy a jestem po 3 szczepieniach… trzymaj się kochana i gratulacje betyCześć dziewczyny! Dzięki za pamięć! Beta 632 :-) Ale złapałam też covid, więc dziś dość mieszany dzień...
Gratuluję bety i życzę szybkiego i bez komplikacyjnego powrotu do zdrowiaCześć dziewczyny! Dzięki za pamięć! Beta 632 :-) Ale złapałam też covid, więc dziś dość mieszany dzień...
Kochana gratuluje ... mega się cieszę .... życzę teraz tylko szybkiego powrotu do zdrowia i dbaj o siebieCześć dziewczyny! Dzięki za pamięć! Beta 632 :-) Ale złapałam też covid, więc dziś dość mieszany dzień...
Ja w tym roku miałam już 2 razy a jestem po 3 szczepieniach… trzymaj się kochana i gratulacje bety
Gratuluję bety i życzę szybkiego i bez komplikacyjnego powrotu do zdrowia
Kochana gratuluje ... mega się cieszę .... życzę teraz tylko szybkiego powrotu do zdrowia i dbaj o siebie