Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie bolał żołądek. Lekarz powiedział żebym brała polprazol na to . To było przed pierwszym transferem ,brałam estrofem rano i wieczorem . Przy drugim nic mi nie było.dziewczyny bolał was brzuch przy estrofemie ?
To i tak dobry wynik, ja przy pierwszej procedurze miałam jedną blastkęHej kochana no niestety z tych 4 zarodkow tych 2 stało się blastka i poszło już do badania te dwa jeszcze obserwują transfer mam nadzieje w listopadzie jak wszystko będzie dobrze
DzuekujeMusi być dobrze, wierz w swoje kropki
Czekam na telefon dziś jeszcze z embriologiiTo i tak dobry wynik, ja przy pierwszej procedurze miałam jedną blastkę
Super wiadomość, trzymam kciuki.Finalnie mamy 3 blastki, które poszły do badania mam nadzieje ze wszystkie są zdrowiutkie
Moje gratulacje! To Wasza pierwsza procedura?Finalnie mamy 3 blastki, które poszły do badania mam nadzieje ze wszystkie są zdrowiutkie
Cudownie GratulujeFinalnie mamy 3 blastki, które poszły do badania mam nadzieje ze wszystkie są zdrowiutkie
Tak kochana pierwsza i mam nadzieje ze ostatniaMoje gratulacje! To Wasza pierwsza procedura?