reklama
MamaAniola
Fanka BB :)
Dobrze, że jesteście 

Karolajna8989
No ja mam w czwartek wizytę w tym tygodniu mam mieć już wyniki badań zarodkow wiec czekam trochę mam stresa… ale musi być dobrzeKochana.. wczoraj odebrałam dopiero wynik histo.. wszystko ok na szczęście. Lekarz powiedział , że mam się przygotowywać do transferu. Jestem przed miesiączką może uda się jeszcze w tym cyklu.. zobaczymy.. na pewno dam znaća ty jak się czujesz
![]()

mama 2012
Zaangażowana w BB
No mam nadzieję, że będzie dobrze. Czekam do czwartku z niecierpliwością na twoje wynikiNo ja mam w czwartek wizytę w tym tygodniu mam mieć już wyniki badań zarodkow wiec czekam trochę mam stresa… ale musi być dobrze![]()

mama 2012
Zaangażowana w BB
No mam nadzieję, że będzie dobrze. Czekam do czwartku z niecierpliwością na twoje wyniki![]()
A kiedy miałabyś transfer jak wszystko będzie ok?No ja mam w czwartek wizytę w tym tygodniu mam mieć już wyniki badań zarodkow wiec czekam trochę mam stresa… ale musi być dobrze![]()
Karolajna8989
Jeśli wszystko będzie ok to miesiączkę mam dostać 25.10 wiec myśle ze transfer już za miesiącA kiedy miałabyś transfer jak wszystko będzie ok?

Tak ja tak miałam. My przerwalismy procedurę. We wtorek mamy USG czy piekły te 2 pecherzyki czy torbiele się nie zrobiły jeśli tak wtedy wyciszamy sieantykoncepcja. Czym byłaś stymulowana?Hej, miała któraś z was może taką sytuację, że stymulacja nie bardzo podziałała i tylko dwa pecherzyki się wytworzyły? Nie bardzo wiem co mam teraz zrobić... Lekarz sugerował żeby może przerwać procedurę, póki jeszcze nie było punkcji i spróbować w kolejnym cyklu. Zasugerował też, że mogę mieć endometrioze ale tego nie sprawdzimy bo po co![]()
Ja w 6 dniu cyklu miałam 2pęcherzyki 18mm A w 8dc miały 26mm. Nadmienię że mam bardzo duże pęcherzyki zawsze. Ale miało być min.6 szt. A były tylko 2
Ostatnia edycja:
reklama
Karolajna8989
ja nie miałam transferu tylko punkcję i miesiączka przyszła u mnie wcześniejJak u Was dziewczyny wygląda miesiączka po nieudanym transferze albo przerwanym? Czy miesiączka przychodzi wcześniej czy normalnie?