reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
Hej, miała któraś z was może taką sytuację, że stymulacja nie bardzo podziałała i tylko dwa pecherzyki się wytworzyły? Nie bardzo wiem co mam teraz zrobić... Lekarz sugerował żeby może przerwać procedurę, póki jeszcze nie było punkcji i spróbować w kolejnym cyklu. Zasugerował też, że mogę mieć endometrioze ale tego nie sprawdzimy bo po co 😅
A czy w takiej sytuacji nie można zrobić IUI? Czy to niekoniecznie metoda dla Was?

Zależy czy to iui za darmo i ile ma się lat/ jaka rezerwa jajnikowa. Wg mnie to strata czasu i kasy ( ja płaciłam). Miałam 2 nieudane ...szanse są porównywalne jak w trakcie naturalnych starań.
Jasne, też miałam 3 nieudane. Ale w tej konkretnej sytuacji (bo mówimy nie ogólnie, tylko w kontekście sprawy koleżanki), gdy stymulacja już jest zaczęta, koszty też są poniesione... No oczywiście można też starać się naturalnie w takim razie.

Jasne, też miałam 3 nieudane. Ale w tej konkretnej sytuacji (bo mówimy nie ogólnie, tylko w kontekście sprawy koleżanki), gdy stymulacja już jest zaczęta, koszty też są poniesione... No oczywiście można też starać się naturalnie w takim razie.
Ja bym się starała naturalnie 😊szanse po iui podobne więc po co dopłacać.

reklama
Tak masz racje kochana ❤️❤️ a jak tam u Ciebie słoneczko?
Kochana.. wczoraj odebrałam dopiero wynik histo.. wszystko ok na szczęście. Lekarz powiedział , że mam się przygotowywać do transferu. Jestem przed miesiączką może uda się jeszcze w tym cyklu.. zobaczymy.. na pewno dam znać 🙂🙂 a ty jak się czujesz ❤️

Do góry