reklama
mama 2012
Zaangażowana w BB
Hejka jak tam? Robiłaś betę ?Cześć, dopiero 14 dni po transferze, czyli za tydzień w środę... :-(
Karolajna8989
Fanka BB :)
Właśnie tez się zastanawiam co u Madame ❤Hejka jak tam? Robiłaś betę ?
Madame JS
Hejka jak tam? Robiłaś betę ?
Właśnie tez się zastanawiam co u Madame ❤
Cześć dziewczyny! Dzięki za pamięć! Beta 632 :-) Ale złapałam też covid, więc dziś dość mieszany dzień...
Karolajna8989
Ja w tym roku miałam już 2 razy a jestem po 3 szczepieniach… trzymaj się kochana i gratulacje betyCześć dziewczyny! Dzięki za pamięć! Beta 632 :-) Ale złapałam też covid, więc dziś dość mieszany dzień...
Zuzanna...
Zaciekawiona BB
Gratuluję bety i życzę szybkiego i bez komplikacyjnego powrotu do zdrowiaCześć dziewczyny! Dzięki za pamięć! Beta 632 :-) Ale złapałam też covid, więc dziś dość mieszany dzień...
mama 2012
Zaangażowana w BB
Kochana gratuluje ... mega się cieszę .... życzę teraz tylko szybkiego powrotu do zdrowia i dbaj o siebieCześć dziewczyny! Dzięki za pamięć! Beta 632 :-) Ale złapałam też covid, więc dziś dość mieszany dzień...
Madame JS
Ja w tym roku miałam już 2 razy a jestem po 3 szczepieniach… trzymaj się kochana i gratulacje bety
Gratuluję bety i życzę szybkiego i bez komplikacyjnego powrotu do zdrowia
Kochana gratuluje ... mega się cieszę .... życzę teraz tylko szybkiego powrotu do zdrowia i dbaj o siebie
Dzięki, dziewczyny! Zdrowia dla Was również!
Karolajna8989
Ja dziś dowiedziałam się ze wynik PGTA będzie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia
reklama
Hej, miała któraś z was może taką sytuację, że stymulacja nie bardzo podziałała i tylko dwa pecherzyki się wytworzyły? Nie bardzo wiem co mam teraz zrobić... Lekarz sugerował żeby może przerwać procedurę, póki jeszcze nie było punkcji i spróbować w kolejnym cyklu. Zasugerował też, że mogę mieć endometrioze ale tego nie sprawdzimy bo po co