Stokrotkaaa
Początkująca w BB
Sama biopsje. Histeroskopie miałam robiona z dwa lata temu ale nic nie mówili ze trzeba powtórzyć.A masz mieć tylko biopsję czy biopsję z histeroskopią?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama biopsje. Histeroskopie miałam robiona z dwa lata temu ale nic nie mówili ze trzeba powtórzyć.A masz mieć tylko biopsję czy biopsję z histeroskopią?
Wiem, kochana.... I często o tym myślę. Gdybym tylko miała jakąś siłę sprawczą to uwierz, że bym zrobiła wiele, żebyśmy były teraz na tym sam etapie. Życzę Ci jak najlepiejNie mogę w to uwierzyć, że tak zleciało gdyby wtedy dzień wczesniej mój transfer też się udał, byłybyśmy na tym samym etapie, aż łezka kręci mi się w oku
Dziękuję, że pytasz@Izuu007 a jak Twój Synek?
Pytam, bo miałam w kwietniu histeroskopię i w jej trakcie pobierane wycinki do badań. I z badań hist pat i cd138 nie wyszło nic - wszystko wspaniale. Ale lekarzowi się obraz endometrium na oko nie podobał i doszłam antybiotyki i tak. Jakby mi zrobił tylko biopsję w ciemno, to wszystko wyszłoby ok i bym tych antybiotyków nie dostała.Sama biopsje. Histeroskopie miałam robiona z dwa lata temu ale nic nie mówili ze trzeba powtórzyć.
Aniu jak się czujesz? Termin jest jakoś na wrzesień?Jestem i ja wkońcu was znalazłam
Dziękuję że pytasz. Tak termin mam na początek września. Nie mogę na samopoczucie narzekać choć nieprzespane noce dają w kośćAniu jak się czujesz? Termin jest jakoś na wrzesień?
Pod koniec ciąży niestety często kobiety mają problemy ze snem. Na początku trzeba walczyć z wzmożoną sennością, potem na odwrótDziękuję że pytasz. Tak termin mam na początek września. Nie mogę na samopoczucie narzekać choć nieprzespane noce dają w kość
A jak Twoje samopoczucie ?? Kiedy następna wizyta ??