reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
Nie mogę w to uwierzyć, że tak zleciało ❤️ gdyby wtedy dzień wczesniej mój transfer też się udał, byłybyśmy na tym samym etapie, aż łezka kręci mi się w oku 😿
Wiem, kochana.... I często o tym myślę. Gdybym tylko miała jakąś siłę sprawczą to uwierz, że bym zrobiła wiele, żebyśmy były teraz na tym sam etapie. Życzę Ci jak najlepiej ♥️

Dziękuję, że pytasz 🙂
Jest wspaniały 🥰😘 praktycznie nie płacze, co najwyżej marudzi 🙂 nawet jak mamy poranne ekscesy kolkowe , dzielnie znosi swój los 💪
Ogólnie czekamy, aż będziemy rozszerzać dietę bo kp jest dla mnie horrorem (za łapczywy jest chłopak)🙈🙉 co karmienie obiecuję Mu, że to Jego ostatni posiłek od mamusi, ale co tam😅 mijają 3-4h i mamusia karmi 🤣😅

Sama biopsje. Histeroskopie miałam robiona z dwa lata temu ale nic nie mówili ze trzeba powtórzyć.
Pytam, bo miałam w kwietniu histeroskopię i w jej trakcie pobierane wycinki do badań. I z badań hist pat i cd138 nie wyszło nic - wszystko wspaniale. Ale lekarzowi się obraz endometrium na oko nie podobał i doszłam antybiotyki i tak. Jakby mi zrobił tylko biopsję w ciemno, to wszystko wyszłoby ok i bym tych antybiotyków nie dostała.

reklama
Dziękuję że pytasz. Tak termin mam na początek września. Nie mogę na samopoczucie narzekać choć nieprzespane noce dają w kość
A jak Twoje samopoczucie ?? Kiedy następna wizyta ??
Pod koniec ciąży niestety często kobiety mają problemy ze snem. Na początku trzeba walczyć z wzmożoną sennością, potem na odwrót🥴
Już niedużo ci zostało do rozwiązania🙂
U mnie samopoczucie zmienne, raz lepiej raz gorzej. Ostatnie 3 dni były ok, energia na poziomie sprzed ciąży, dzisiaj rano znowu mnie muliło i najchętniej poszłabym spać. Niestety trzeba pracować. Kolejną wizytę mam we wtorek po 3 tygodniach przerwy, mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku🤔

Do góry