reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

in vitro z komórką dawczyni

Czy to normalne że cykle po porodzie są tak rozjechane?
Okres dostałam 21 stycznia a na drugi nadal czekam , mam jakieś lekkie plamienia ale czytałam że tak może być jak biorę tabletki anty Ovulan.
A słyszałyście o czymś takim jak norowirus? Mojej koleżanki synek to ma, wyszło z badania kału jak pojechała z nim do szpitala bo mały nie chciał jeść cały dzień.

reklama
Ja nawet nie wiem jaka pogoda za oknem
Bo mamy oklejone okno 😃
Czuję że poleżę tu chwilkę ..😞
Dziś 164/99 miałam najwyżej
I stresuje mnie ta ureoplasma
Ktory to tydzien?
Nie stresuj sie ureoplasmą, dokończ antybiotyk i pamiętaj żeby zbadał się partner, bo to się przenosi drogą płciową a w zwykłym badaniu moczu nie wyjdzie.

Czy to normalne że cykle po porodzie są tak rozjechane?
Okres dostałam 21 stycznia a na drugi nadal czekam , mam jakieś lekkie plamienia ale czytałam że tak może być jak biorę tabletki anty Ovulan.
A słyszałyście o czymś takim jak norowirus? Mojej koleżanki synek to ma, wyszło z badania kału jak pojechała z nim do szpitala bo mały nie chciał jeść cały dzień.
Normalne :)
A norowirus jest częsty, chyba druga zaraz po rotawirusach przyczyna biegunek. Leczenie objawowe. Ale na szczęście nic strasznego.
Jaka dzidzia juz duza???? Daje popalic?

Normalne :)
A norowirus jest częsty, chyba druga zaraz po rotawirusach przyczyna biegunek. Leczenie objawowe. Ale na szczęście nic strasznego.
Jaka dzidzia juz duza???? Daje popalic?

Moje dziecko leżało z powodu norowirusa w szpitalu więc nie wiem czy takie nic strasznego.

Do góry