reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiię dla dziecka

Mam przeczucie na dziewczynke, Julke. Jak bedzie chłopiec to bedzie Filip.
Jezeli drugie dziecko jest zupelnie inne od 1 to szuszu obie nas czeka tajfun w domu:-D

reklama
Aga, mam taką nadzieję, chociaż ja nie wiem jakim cudem to moje dziecko takie grzeczne jest:-)
Musia, jakby co założymy nowy temat na BB "jak okiełznać domowy tajfun":-)

Po tych moich badaniach prenatalnych-jak się okazało ,że wszystko o.k:-),to trochę się z mężulkiem zaczeliśmy mniej bać i nawet zaczeliśmy rozmawiać na temat imionek dla dzidzi.Jeśli okaże sie prawdą co powiedział doktorek ,że to podobno chłopiec i wszystko z ciążą będzie nadal o.k -a napweno będzie to imię dla niego będzie Krystian lub Antoś a jeśli okaże się ,że dziewuszka to Zuzia.Mamy już Wiktorię i myśleliśmy o Wiktorze ale Wiktor i Wiktoria-chyba nie bardzo:-p

U nas pierwsze wspólne typy od 3 miesięcy padły i na razie pozostają, a więc chłopak <prawdopodobnie ma być> będzie WIKTOR ;] a dziewczynka MARTA;]

reklama
Do góry