reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziecka 2024

Moja kwietniowa córka ma na imię Wanda, teściowa troche kręciła nosem ale oprócz niej słyszałam same pozytywne opinie 😅
Naprawdę nie ma co się przejmować zdaniem innych 🙂

reklama
Jestem powiem szczerze pod wrażeniem, ze niektórzy dają takie imiona, które używało się kiedyś. Słyszałam też imię Kazimierz ;) Stanisław, Stanisława, mój kolega zkolei nazwał swoją córeczką Wiesława - Wiesia. Koleżanka ostatnio dała młodemu na imię Hubert. Z takich rzadszych imion jest jeszcze Serweryn, Cyprian, przynajmniej takie info znalazłam ;) Link do: Najrzadsze imiona w Polsce - wyjątkowe i nietypowe imiona dla dzieci

Jestem powiem szczerze pod wrażeniem, ze niektórzy dają takie imiona, które używało się kiedyś. Słyszałam też imię Kazimierz ;) Stanisław, Stanisława, mój kolega zkolei nazwał swoją córeczką Wiesława - Wiesia. Koleżanka ostatnio dała młodemu na imię Hubert. Z takich rzadszych imion jest jeszcze Serweryn, Cyprian, przynajmniej takie info znalazłam ;) Link do: Najrzadsze imiona w Polsce - wyjątkowe i nietypowe imiona dla dzieci
Stare imiona dzielą się na te rzadko nadawane mam tu na myśli nadawane w ciągu roku mniej niż 50 razy i te które wróciły i są bardzo popularne jak np. Stanisław. Np Wanda była prawie 600 razy nadana w tamtym roku,więc też dużo. Co do "nowoczesnych" imion to ja jestem pod wrażeniem jak można dać dziecku imię które jest bardziej zagraniczne niż polskie. No i też nadawanie tych samych imion w kółko jest po prostu nudne według mnie ;)

Do góry