reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiię dla dziecka

Z mężem sie umówilismy ze jak bedzie dziewczynka to ja "wymysle" imie narazie faworytem jest Paulinka, a jak chlopczyk to mąż. kazde z nas moze zaprotesowac i wtedy razem wybierzemy, mysle ze nie bedzie problemu z wyborem imienia :))

reklama
u nas ma być marta lub martyna, a jak okaże się ze to chłopczyk to będzie marcinek.
W każdym razie tak sobie wymyśliłam, że ma być na literę M bo póki co wszyscy mamy na M :)

a u nas od początku był Kubuś a tu wczoraj pod wpływem kolegów i whisky chłopcy wymyślili Aleksandra.... Mam nadzieję,że mój M. dzisiaj tego nie pamięta....

maggie78 hih mój mężuś co chwile zmienia zdanie o imieniu dla maleństwa ale narazie stanął na imieniu Karol..;)

Aleksander tez ładne imię;)

Mi sie Olek też podoba, ale najbliższy kuzyn mojego maluszka ma tak na imię więc odpada...na razie wciąż mi chodzi po głowie Borys i Nataszka

U nas jesli duzo sie nie powtorzy bo mala wies duzo ciezarowek bedzie WIKTOREK;-) i dzis zostalo posatnowione a jak podjelismy decyzje wyszlo ze Wiktor ma dzis imieniny wiec to jakis znak;-)
TRonya ja strasznie chcialam Olka ale musialam pojsc na kompromis;-) Borys bardzo mi sie podoba:D

reklama
Do góry