reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiię dla dziecka

Z mężem sie umówilismy ze jak bedzie dziewczynka to ja "wymysle" imie narazie faworytem jest Paulinka, a jak chlopczyk to mąż. kazde z nas moze zaprotesowac i wtedy razem wybierzemy, mysle ze nie bedzie problemu z wyborem imienia :))

reklama
u nas ma być marta lub martyna, a jak okaże się ze to chłopczyk to będzie marcinek.
W każdym razie tak sobie wymyśliłam, że ma być na literę M bo póki co wszyscy mamy na M :)

a u nas od początku był Kubuś a tu wczoraj pod wpływem kolegów i whisky chłopcy wymyślili Aleksandra.... Mam nadzieję,że mój M. dzisiaj tego nie pamięta....

maggie78 hih mój mężuś co chwile zmienia zdanie o imieniu dla maleństwa ale narazie stanął na imieniu Karol..;)

Aleksander tez ładne imię;)

Mi sie Olek też podoba, ale najbliższy kuzyn mojego maluszka ma tak na imię więc odpada...na razie wciąż mi chodzi po głowie Borys i Nataszka

U nas jesli duzo sie nie powtorzy bo mala wies duzo ciezarowek bedzie WIKTOREK;-) i dzis zostalo posatnowione a jak podjelismy decyzje wyszlo ze Wiktor ma dzis imieniny wiec to jakis znak;-)
TRonya ja strasznie chcialam Olka ale musialam pojsc na kompromis;-) Borys bardzo mi sie podoba:D

reklama
Do góry