reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiię dla dziecka

reklama
u nas imiona wymysla mężasty :-) aż strach się bac hihi :-) Zosię ja wybrałam więc teraz jest jego kolej :-) dla pierwszego bejbika mielismy albo Zosia albo Aleksander. Ciekawe czy Alex zostanie w puli imion :-) sama jestem ciekawa co wymysli ten moj Łepek Kochany :-D

U nas wchodza w grę takie imiona: Lena,Anna,Aleksander, i jeszcze jakies dla chłopaka musze wydumać....No bo konfiguracja moze być u nas rózna ze wzgledu na to ,ze bliźniaki sa 2-jajowe:)

Ja w pierwszej ciąży czekałam na Gabrysię....aż w 34 tygodniu okazało się, że jednak będzie Franek :-).

Teraz jeszcze nie mamy pewniaka ale w grę w chodzi Helena, Małgorzata, Aleksander, Radosław.....no ale j/w pisałam to tylko wspólne luźne typy i mogą się jeszcze zmodyfikować ostatecznie. Choc ta Helenka to mój faworyt.....chyba go nie odpuszczę jakby miała być córcia :-p.

Mi sie w tym tygodniu wymyslilo Oliwia i Oskarek. Dla chlopca jeszcze Alan. Moj M zatwierdzil Oliwie, co do Oskarka sie zastanawia :-)

reklama
Do góry