reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiię dla dziecka

reklama
U mnie moj tata zanim jeszcze było wiadomo ze jestem w ciazy,a wiadomo bylo ze chce byc,mowił do mojego brzucha OLAF.....i tak zostało....odrazu mi to imie podpasowało.Jak bedzie dziewczynka to tez Olaf hihihi mam problem z dziewczyńskim imieniem....LENA ,OLIWIA moze MATYLDA

sagaa Marta się mojemu M. podoba ale jesli będzie córka to mój faworyt to Helenka i chyba nie odpuszczę :cool2: choć M. też się zgadza ale ma Martę na 1 miejscu :happy2:.

Ja w sumie nic nie przeczuwam.....w pierwszej ciązy gadałam do brzucha - Gabrysia a jak się wkońcu dała podejrzeć to okazała się Frankiem :) Także teraz się nie nastawiam.

U nas gorzej z imieniem dla synka.....na razie nic sprecyzowanego.

JJ, Tonya Marta hmm nasze typy to Aleksander moj a mojego meza Emilia ale nawzajem nie pasuja nam te imiona i calkiem z nich zrezygnowaliśmy Wiktor zostanie bo maz potwierdzl ze ladne i stwerdzilismy pierwszy raz ze moze byc razem;p poniewaz nie znamy nikogo o tym imieniu i nie mamy zadnych skojarzen do tego na naszej wiosce wysyp dzieciakow w tym roku i licze ze malo kto da tak na imie....;-) a Marta bo malo dawane teraz proste i zdrobniale ladnie brzmi Martusia:biggrin2:

Chyba i ja się odważniejsza zrobiłam do takich rozmów po ostatnim usg:) My bardzo chcemy Hankę:) Marta też mi się podoba. Ładne, proste i ponadczasowe. No, ale u nas Hanka - jak żona Rumcajsa:) natomiast Ślubny kracze od kilku dni,że tyle się nagadaliśmy o Hani, że będzie chłopak. Zaczęliśmy rozważać tę drugą wersję i klops...może Kuba?nie mam pojęcia:)

moj maz wymysla jakies smieszne imiona - zartuje narazie sobie

ja od kilku dni mam w glowie tylko Dawid i Maja
zobaczymy co zaproponuje moje kochanie jak mu zarty przejda

Maggie o Kubusiu i ja zawsze marzyłam, ale jakoś mojemu N nie przypadł do gustu.. uparł się na Ignasia i chyba tak zostanie..

reklama
Do góry