Bambi199027
Zaangażowana w BB
Jestem załamana ...
Przedwczoraj beta 5093 a dziś 5033
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro. Ktory masz rc? Byłaś już u lekarza? Przepraszam, jeśli już pisałaś, ale nie kojarzę.Jestem załamana ...
dziś 5+4 . Byłam w tle piątek. Byle pęcherzyk ciążowy . Mam dziś wizytę prywatnie na 19 ale czy są jakieś kolwiek nadzieję ....Bardzo mi przykro. Ktory masz rc? Byłaś już u lekarza? Przepraszam, jeśli już pisałaś, ale nie kojarzę.
Badania robiłaś w tym samym laboratorium?Jestem załamana ...
Zobaczysz co na usg i zbadaj betę jutro lub w piątek.dziś 5+4 . Byłam w tle piątek. Byle pęcherzyk ciążowy . Mam dziś wizytę prywatnie na 19 ale czy są jakieś kolwiek nadzieję ....
Ja naturalnie mam dość wysoki tylko szybko mi spada. U mnie szczyt przypada na 5/6dpo i wynosi wtedy okł 22. No i jeden był zarodekO matko, ostatnio z takim progesteronem któraś z dziewczyn gdzieś tu miała bliźnięta ale wiadomo, jak lekarz każe, to trzeba brać. Może tylko pomóc.
tak w tym samymBadania robiłaś w tym samym laboratorium?
Wcześniej beta przyrastała dobrze? Może to jakieś chwilowe zatrzymanie...tak w tym samym
Mam nadzieję że to nic nie znaczy, tym bardziej że nie zaleca się już robienia przyrostów gdy się osiągnie wynik powyżej 1tys.tak w tym samym
My staraliśmy się wcześnie, ale nie wyszło. Jeśli dobrze pójdzie to różnica będzie 6 lat i to taki ostatni dzwonek, bo cykl później gdyby się udało to było by już rocznikowo 7. Liczę się z tym, że pierwsze lata mogą być ciężkie, ale granicą się zatrze w końcu. Bardziej cieszy mnie fakt że jest szansa na to że córka będzie mogła w końcu zostać siostra i nie zostanie sama.Dziewczyny, a czy któraś z Was ma różnice między dziećmi 5-6 lat? U nas będzie 5 i mnie teraz wszyscy straszą, że to za dużo, że dzieci się nie dogadają, że mogliśmy się wcześniej starać. Takie uwagi nie są mi do niczego potrzebne, ale zaczynam schizować
Taka różnica wynika z tego, że dopiero teraz córka daje nam żyć. Wcześniej to nawet nie chciałam słyszeć o kolejnym dziecku.