reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Nawet teraz , prowadzę ten wątek , cieszę się jak widzę wasze pozytywne testy , jak wchodzę na 1 stronę to mi tak miło że mogłam wpisać tyle ♥️, a za razem jestem mi tak strasznie strasznie przykro że przy mnie go nie ma , i znowu ,, może po nowym roku się uda ,, może , a może nie 😔 dzisiaj mam mega kryzys ... Wybaczcie 😔

reklama
Z jednej strony mogłaby to zostawić dla siebie z drugiej strony powiem na moim przykładzie jak straciłam ciążę myślałam że świat mi się zawali , że jestem jedyną osobą której się to przydarzyło a wokol tyle szczęśliwych mam z bobasami z bezproblemowych ciąż , w ten sam dzien spotkałam znajoma i mi mówi że jej córka straciła dziecko dwa tygodnie przed terminem porodu. Wszystko miała już gotowe dla dzidziusia , zauważyła że coś długo nie czuje ruchów , pojechała na USG a tam brak akcji serca. Może zabrzmi to okrutnie ale trochę bólu ze mnie zeszło , uświadomiłam sobie że nie jestem jedyną kobietą która mierzy się ze strata, a nawet inni mają gorzej. Bo stracić ciążę w 9 miesiącu czy zaraz po porodzie jak dziecko umiera to dopiero jest tragedia. Więc może i dobrze, że to nie jest temat tabu. Żona Żebrowskiego też mówiła że kilka ciąż straciła i doceniam to, że mówi o tym otwarcie bo ktoś by pomyślał , że bogatym się to nie zdarza bo są w rękach najlepszych lekarzy.

Nawet teraz , prowadzę ten wątek , cieszę się jak widzę wasze pozytywne testy , jak wchodzę na 1 stronę to mi tak miło że mogłam wpisać tyle ♥️, a za razem jestem mi tak strasznie strasznie przykro że przy mnie go nie ma , i znowu ,, może po nowym roku się uda ,, może , a może nie 😔 dzisiaj mam mega kryzys ... Wybaczcie 😔
Kochana tulę cię bardzo pomoc 🩷może jakas pomoc terapeuty i takie regularne wsparcie lub rozmowa?

Lil masti wstawiła nagranie z USG dopochwowego,gdy była w ciąży z Arią 😂 także to jest trochę modne pokazywanie czegoś,co powinno zostać prywatne.
Robią co chcą - zawsze można ODobserwować i tyle.
Ja rozumiem,że Mają dzieli się swoimi przeżyciami z trudnych wydarzeń ale niektóre nie powinny być tak jawne ale trzymam kciuki,żeby też doczekała się dzieciątka:)
myślę, że nie takie rzeczy pokazywała 😂

Cześć jestem tu nowa, mam 25 lat i dokładnie w Wigilię zobaczyłam 2 kreski na teście (7dni przed okresem). Udało się w 2 cyklu starań, jeśli wszystko dobrze pójdzie to będzie nasze 1 dziecko.
Hej kochana! Gratuluje. Ten wątek jest jednak dla kobiet które oczekują tych dwóch kresek. Jesteś już wiesz o ciąży to odszukaj wątek Wrześniowych Mamuś.

Kochana tulę cię bardzo pomoc 🩷może jakas pomoc terapeuty i takie regularne wsparcie lub rozmowa?
myślałam o tym ale jakoś sama przed sobą nie mogę się przemóc żeby iść , zresztą boje się długo potrwa zanim trafię na do odpowiedniego bo ostatnia mi wgl nie podpasowala i się jakoś zaraziłam . Do tego to kolejne koszta , a wolę narazie tą kasę przeznaczyć na badania i wizyty 😔

Cześć jestem tu nowa, mam 25 lat i dokładnie w Wigilię zobaczyłam 2 kreski na teście (7dni przed okresem). Udało się w 2 cyklu starań, jeśli wszystko dobrze pójdzie to będzie nasze 1 dziecko.
cześć, przeczytaj pierwszy post w wątku!

Z tego co widziałam jesteś już na wrześniowych mamach, to po co tutaj piszesz?

reklama
Do góry