Nie.
Ja miałam betę 1.4 (równo, bez znaku mniejszości) ale nie robiłam tego dnia testu.
Byłam mniej więcej 7dpo (patrząc na testy owulacyjne, patrząc na datę porodu 10dpo). Robiłam betę bo i tak mam w pakiecie, nie lubię się domyślać, a badałam progesteron więc nie miało to dla mnie znaczenia czy ją dorzucę czy nie
Test na prośbę koleżanek z forum zrobiłam następnego dnia rano więc beta musiała być już wyższa (w czwartek po 48h była prawie 30) (tam są niestety błędy w datach bo ja test sikany robiłam dwa razy jednego dnia, rano i wieczorem a ja normalnie tak nie robię)
Zobacz załącznik 1680621
Generalnie patrząc na to co pisała
@Bambi199027 nie nastawiłabym się - po pierwsze cienie są, któryś dzień, po drugie dziś koło 12dpo.
Ja np. miałam właśnie zagnieżdżenie 12dpo w ciąży pozamacicznej, beta niby rosła dobrze ale wolno, była mała. Ja się sporo naczytałam, że jednak oczekuje się bety trzycyfrowej 14dpo, do tego jednak przy małych wartościach ta beta bardzo szybko leci i dobrze jakby implantacja była jak najszybciej max 10dpo - u mnie to wszystko przy kolejnej ciąży (nie pozamacicznej) było jak najbardziej spełnione