reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Mnie dzisiaj cały dzień jest mega niedobrze i słabo. Aż musiałam sobie wypić o 12 lawet, bo nie byłam w stanie spakować torb ( wyjeżdżamy na Sylwestra do znajomych ). Wypiłam kawę, przeszło mi to, że już nie było mi tak słabo ale nadal mi mega niedobrze. Obstawiam dzisiaj słabe ciśnienie.

U mnie niestety beta 4.
To nic nie znaczy, zrób przyrost chociażby jutro. Zobaczysz czy rośnie czy maleje. Jeszcze jest nadzieja 🍀
A z jakiego powodu miałaś heparynę w pierwszej ciąży?
Rozumiem, że teraz nie będziesz miała, bo wyniki są ok?
Heparynę i acard dostałam w ostatniej ciąży , dwie pierwsze bez problemów, potem trzecia zatrzymała się na 6 tyg , widziałam zarodek i kazali przyjść za dwa tyg i wtedy dowiedziałam się że ciąża stanęła , kolejna ciąża przebiegała ok w 13 tyg serduszko się zatrzymało i lekarz stwierdził że trzeba brać ta heparynę i acard bo mam dwie straty pod rząd i też te żylaki. Ciaza książkowa o dziecko 4kg urodzone w terminie :-) Teraz miałam obawy czy te zastrzyki zaś będę musiała brać i acard ale wychodzi na to że nie, zobaczę co lekarz powie.
Pięknie 😍 Progesteron bogaty! Beta też super ! Gratulacje i rośnijcie zdrowo ❤️ 🍀

Ja też się czuje ciazowo ale testy nie wykazują nic, jadę zaraz po test czułości 10ml na jutro ale i tak jadę oznaczyc progesteron to i betę zrobie 😈 tylko u mnie zawsze późno wyniki to tescik z rana muszę zrobić :-)

Obserwujcie Maję Staśko? Bardzo otwarcie mówi o swojej ciąży. Teraz dodała aktualizację że ciąża była ale przestała się rozwijać i dlatego beta spadła. Co myślicie o takim bardzo otwartym mówieniu o wszystkim? Bez spiny i kłótni, pytam z ciekawości 😅

Ojaaa, ale cudownie 😍 gratuluję ! I zazdroszczę 😀 czekam na moje wyniki.
8
Obserwujcie Maję Staśko? Bardzo otwarcie mówi o swojej ciąży. Teraz dodała aktualizację że ciąża była ale przestała się rozwijać i dlatego beta spadła. Co myślicie o takim bardzo otwartym mówieniu o wszystkim? Bez spiny i kłótni, pytam z ciekawości 😅
Tez ja ogladam na tik toku ale dla mnie to już przesada .
Za bardzo wszystko przeżywała.
Moim zdaniem Tak silne emocje powinna zostawić dla siebie

Lil masti wstawiła nagranie z USG dopochwowego,gdy była w ciąży z Arią 😂 także to jest trochę modne pokazywanie czegoś,co powinno zostać prywatne.
Robią co chcą - zawsze można ODobserwować i tyle.
Ja rozumiem,że Mają dzieli się swoimi przeżyciami z trudnych wydarzeń ale niektóre nie powinny być tak jawne ale trzymam kciuki,żeby też doczekała się dzieciątka:)

też ja obserwuje , bardzo mi się przykro zrobiło jak zobaczyłam że beta spadła . Z jednej strony uważam że trochę za bardzo to wszystko ale z drugiej strony sama wiem jak wszystko przeżywam , jak dopatruje się objawow i tak dalej i przechodzę to sama w sobie ,nie mówić na głos ,ile razy płacze żeby nikt nie widział , a może jej to poprostu pomaga , daje taki sposób wyładowania trochę tych emocji , jak ktoś nie chce to nie musi oglądać . Ogólnie sama do rodziny i znajomych mówię otwarcie o tym na jakim etapie jesteśmy i jakie mamy plany dalej , że względu na to żeby unikać pytań , mniej mi przykro jak mówię o tym sama niż jak ktoś pyta ..

reklama
też ja obserwuje , bardzo mi się przykro zrobiło jak zobaczyłam że beta spadła . Z jednej strony uważam że trochę za bardzo to wszystko ale z drugiej strony sama wiem jak wszystko przeżywam , jak dopatruje się objawow i tak dalej i przechodzę to sama w sobie ,nie mówić na głos ,ile razy płacze żeby nikt nie widział , a może jej to poprostu pomaga , daje taki sposób wyładowania trochę tych emocji , jak ktoś nie chce to nie musi oglądać . Ogólnie sama do rodziny i znajomych mówię otwarcie o tym na jakim etapie jesteśmy i jakie mamy plany dalej , że względu na to żeby unikać pytań , mniej mi przykro jak mówię o tym sama niż jak ktoś pyta ..
jeszcze tak zacytuję sama siebie , mówię otwarcie o tym co robimy ale już nie mówię o tym co czuje , jak straszni mi jest ciężko . Wiecie co jest najgorsze ? Że wgl ciężko jest mi o tym mówić na głos , o tym jak bardzo jest mi przykro i jak bardzo momentami mam dość tego wszystkiego 😔

Do góry