StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Idziesz jutro czy w czwartek?W ogóle za Was wszystkie trzymam mocno kciuki!Wy trzymajcie za przyrost u mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idziesz jutro czy w czwartek?W ogóle za Was wszystkie trzymam mocno kciuki!Wy trzymajcie za przyrost u mnie
Już w czwartek pójdęIdziesz jutro czy w czwartek?
To nic nie znaczy, zrób przyrost chociażby jutro. Zobaczysz czy rośnie czy maleje. Jeszcze jest nadziejaU mnie niestety beta 4.
Heparynę i acard dostałam w ostatniej ciąży , dwie pierwsze bez problemów, potem trzecia zatrzymała się na 6 tyg , widziałam zarodek i kazali przyjść za dwa tyg i wtedy dowiedziałam się że ciąża stanęła , kolejna ciąża przebiegała ok w 13 tyg serduszko się zatrzymało i lekarz stwierdził że trzeba brać ta heparynę i acard bo mam dwie straty pod rząd i też te żylaki. Ciaza książkowa o dziecko 4kg urodzone w terminie :-) Teraz miałam obawy czy te zastrzyki zaś będę musiała brać i acard ale wychodzi na to że nie, zobaczę co lekarz powie.A z jakiego powodu miałaś heparynę w pierwszej ciąży?
Rozumiem, że teraz nie będziesz miała, bo wyniki są ok?
Pięknie Progesteron bogaty! Beta też super ! Gratulacje i rośnijcie zdrowoSą wyniki
8Ojaaa, ale cudownie gratuluję ! I zazdroszczę czekam na moje wyniki.
Tez ja ogladam na tik toku ale dla mnie to już przesada .Obserwujcie Maję Staśko? Bardzo otwarcie mówi o swojej ciąży. Teraz dodała aktualizację że ciąża była ale przestała się rozwijać i dlatego beta spadła. Co myślicie o takim bardzo otwartym mówieniu o wszystkim? Bez spiny i kłótni, pytam z ciekawości
też ja obserwuje , bardzo mi się przykro zrobiło jak zobaczyłam że beta spadła . Z jednej strony uważam że trochę za bardzo to wszystko ale z drugiej strony sama wiem jak wszystko przeżywam , jak dopatruje się objawow i tak dalej i przechodzę to sama w sobie ,nie mówić na głos ,ile razy płacze żeby nikt nie widział , a może jej to poprostu pomaga , daje taki sposób wyładowania trochę tych emocji , jak ktoś nie chce to nie musi oglądać . Ogólnie sama do rodziny i znajomych mówię otwarcie o tym na jakim etapie jesteśmy i jakie mamy plany dalej , że względu na to żeby unikać pytań , mniej mi przykro jak mówię o tym sama niż jak ktoś pyta ..Obserwujcie Maję Staśko? Bardzo otwarcie mówi o swojej ciąży. Teraz dodała aktualizację że ciąża była ale przestała się rozwijać i dlatego beta spadła. Co myślicie o takim bardzo otwartym mówieniu o wszystkim? Bez spiny i kłótni, pytam z ciekawości
jeszcze tak zacytuję sama siebie , mówię otwarcie o tym co robimy ale już nie mówię o tym co czuje , jak straszni mi jest ciężko . Wiecie co jest najgorsze ? Że wgl ciężko jest mi o tym mówić na głos , o tym jak bardzo jest mi przykro i jak bardzo momentami mam dość tego wszystkiegoteż ja obserwuje , bardzo mi się przykro zrobiło jak zobaczyłam że beta spadła . Z jednej strony uważam że trochę za bardzo to wszystko ale z drugiej strony sama wiem jak wszystko przeżywam , jak dopatruje się objawow i tak dalej i przechodzę to sama w sobie ,nie mówić na głos ,ile razy płacze żeby nikt nie widział , a może jej to poprostu pomaga , daje taki sposób wyładowania trochę tych emocji , jak ktoś nie chce to nie musi oglądać . Ogólnie sama do rodziny i znajomych mówię otwarcie o tym na jakim etapie jesteśmy i jakie mamy plany dalej , że względu na to żeby unikać pytań , mniej mi przykro jak mówię o tym sama niż jak ktoś pyta ..