montebello
Zaciekawiona BB
@klaudia16 u mnie beta 322 za tydzień usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi urosły ale nadal karmię. Nie wiem jakie będą jak skończę mleczna przygodę. Mam koleżankę co musiała zrobić plastykę piersi bo po jednym dziecku miała takie obwisłe że się wstydziła z domu wychodzić Ale też dużo schudła więc tłuszcz zmalał a skóra rozciągnięta została.Dziewczyny, a czy po ciąży i karmieniu urosły wam coś piersi? Ja mam takie małe orzeszki, aż wstyd się przyznać i liczę na to, że nie tylko podczas karmienia będą większe
Pięknie Gratulacje ! Rośnijcie zdrowo !@klaudia16 u mnie beta 322 za tydzień usg
Gratuluję, super@klaudia16 u mnie beta 322 za tydzień usg
Ja też bym już jutro testowała ale wiem że to bez sensuGratuluję, super
Ja się nie mogę już doczekać 30.12 najchętniej już jutro rano bym zrobiła test
Ojej, to już wole te moje małe orzeszki. Chociaż mam takie niepełne A i zawsze miałam nadzieję, że może coś po ciąży zostanieMi urosły ale nadal karmię. Nie wiem jakie będą jak skończę mleczna przygodę. Mam koleżankę co musiała zrobić plastykę piersi bo po jednym dziecku miała takie obwisłe że się wstydziła z domu wychodzić Ale też dużo schudła więc tłuszcz zmalał a skóra rozciągnięta została.
Jutro będzie teoretycznie 2 dni przed spodziewana @, ale owulacje miałam późno, bo 20-21.12 więc boję się, że jutro i tak nic by nie wyszło.Ja też bym już jutro testowała ale wiem że to bez sensu
super tak szybko się umawiacie na wizyty ? Ginekolog coś w ogóle zobaczy ?@klaudia16 u mnie beta 322 za tydzień usg
ja niestety Cię nie pociesze bo mi urosły tylko troszeczkę i zaraz po skończeniu karmienia wróciły do normalnej wielkości czyli takie A/B. Ale moja waga waha się w granicach 48- 50 więc może też dlategoDziewczyny, a czy po ciąży i karmieniu urosły wam coś piersi? Ja mam takie małe orzeszki, aż wstyd się przyznać i liczę na to, że nie tylko podczas karmienia będą większe