reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

haha przepraszam że się wczoraj nie odzywałam , miałam duże zawirowania , poszliśmy późno spać ,wstałam zorbilam test , ale siedliśmy do śniadania więc mówię nie będę na telefonie siedzieć , zresztą i tak nie ma o czym pisać bo biało także 😔
Ciekawe czemu wczorajsze testy pokazywały te cienie bo ewidentnie były🤨

reklama
Cześć dziewczyny ! 🤗

Życzę Nam wszystkim dużo dużo zdrówka, bo jest najważniejsze, mnóstwo szczęścia, bo jak to ktoś kiedyś powiedział " Ci na Titanicu mieli zdrowie, ale niemieli szczęścia". Pogody ducha, samych pięknych chwil i oczywiście dwóch kreseczek na teście jak najszybciej ❤️

Wesołych i spokojnych Świąt 🎄🎁

Witam serdecznie na grudniowym testowaniu , to mój 1 raz także proszę o wyrozumiałość ☺️
Życzę z całego mojego serca wszystkim tutaj abyśmy szybko spotkały się na mamusiowym wątku ,trzymam ogromnie kciuki i wierzę w to że wpisze jak najwięcej ♥️
ZASADY PANUJĄCE NA TYM WĄTKU, PRZECZYTAJ PROSZĘ ZANIM DODASZ POST !

1. Najważniejsza zasada: Ten wątek nie służy do oceny pozytywnych testów ciążowych przypadkowych osób
2. Chcesz udzielać się na tym wątku ? Wpisz się na testowanie lub ławeczkę ,jeżeli z jakiś powodów nie znasz daty testowania lub nie możesz testować
3. Jesteś nowa ? Napisz kilka słów o sobie oraz waszych staraniach . Będzie nam łatwiej się wspólnie poznać .
4. Dodaj zdjęcie do swojego Nicku , będzie nam łatwiej Cię zapamiętać
5. Proszę o szacunek w dyskusji , empatię oraz chęć udzielania pomocy. Pamiętajmy wkoncu jesteśmy w tym RAZEM 💜
6. Unikajmy rozmów na temat dzieci , niestety wiele z nas walczy o swoje pierwsze dziecko , będąc w trakcie długiej i trudniej drogi więc może to być bolesny lub przykry temat. PONIŻEJ ZNAJDUJE SIE KALENDARZ TESTOWANIA , CHĘTNIE WPISZE TEZ WAŻNE DLA WAS DATY BADAŃ CZY WIZYT 💜🤞 Działamy, wspieramy i wierzymy że to będzie nasz miesiąc !💜🤞. Kalendarz testowania :
1. @Patii26 🐒 , @Iwona1992 🐒, @MamaR 🐒
2.
3.
4. @NattNatt 🐒
5. @pawik 🐒
6. @Bambi199027
7.
8.
9. @paola121214 🐒 , @Leniuszek_94 🐒, @Cywil87 ♥️
10. @atena1 ♥️ , @Żołna 🐒, @Lilli2 🐒
11. @StaraStaraczkaNew ♥️, @Leanne 🐒
12. @Osasuna 🐒 , @Smerfetka1212 🐒
13.
14. @Juliaaawe 🐒, @Malina_po30 ♥️
15. @angeliskax ♥️ , @93kora 🐒 , @krasulkaa 🐒
16. @Karolina2495 ♥️
17. @LadyStrejser 🐒, @wiolaho ♥️, @anyżowa ♥️,@jaśminowastaraczka
18.
19. @Aszin
20.
21. @Nicky95 🐒, @Justtyna 🐒
22. @Patka2207 ♥️, @Olcia2052 ,
23. @Pierwsze 🥰 🐒, @IlaDusia 🤞
24. @montebello 🤞 , @klaudia16
25. @morticia_adams 🐒, @a.może.ciążaa
26. @Karolinak89 , @AuraWaves
27. @Ann2907 , @Iwona1992
28.
29.
30. @Aga993 , @Patii26
31. @NattNatt , @niezapominajka876 , @igunia93 , @Bambi199027
ŁAWECZKA 🛋️
1. @Klemensa
2. @Gosia0132 ♥️
3.
4. @Cywil87
5. @Anexandra
6. @Lina_88
7. @K_89
8. @Miśka 91
9. @spoko23
10. @olka11135
11. @Klarinka
12. @4nia_m
13. @penguinlicious
14.
15. @PaniR
16. @MyszkaMiki30
17. @Love_sun
ZABIEGI/WIZYTY
1. 6.12 wizyta w klinice przedtrasferowa @anyżowa
2. 18.12 wizyta kwalifikacyjna do in vitro @Lilli2
3. 12.12 USG przed transferem @LadyCaro
4. 11.12 transfer @anyżowa
LEGENDA
♥️- CIĄŻA
🐒-OKRES
⛔- CYKL BEZOWULACYJNY
🤞- OCZEKIWANIE NA POTWIERDZENIE

Proszę mnie dopisać do listy 23.12.2024 miałam drugi transfer teraz z niecierpliwością czekam na zrobienie testu Wesołych Świąt Bożego Narodzenia 🌲

reklama
Do góry