niezapominajka876
Zaangażowana w BB
No i wszystko jasne!Już wiem o co mu chodziło z tą witaminą D. Polecił mi pregna start i tam jest ta witamina. Chyba myslał że chce ją dodatkowo brać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i wszystko jasne!Już wiem o co mu chodziło z tą witaminą D. Polecił mi pregna start i tam jest ta witamina. Chyba myslał że chce ją dodatkowo brać
no mnie wtedy wróciło na chwilę i znowu awaria i wróciło teraz . Nie wiem na ileJa też ale chyba z 3h
to zależy jak długie masz cykle , w instrukcji testów masz napisane od kiedy zacząć według długości cyklu . Na wizycie ile miał pęcherzyk ?Dziewczyny jest sens robić testy owu od 9 dnia cyklu? Czy to już za późno? Mam od niedzieli brać luteinę ale boje się że będzie przed owulacją temperatury nie mam jak mierzyć bo wstaje o różnych porach.
a i z tego co wiem to nie powinno się brać progesteronu bez potwierdzonej owulacjiDziewczyny jest sens robić testy owu od 9 dnia cyklu? Czy to już za późno? Mam od niedzieli brać luteinę ale boje się że będzie przed owulacją temperatury nie mam jak mierzyć bo wstaje o różnych porach.
bez znaku mniejszości ? Może było coś na rzeczy skoro jakaś tam minimalna wartość wyszła ?Byłam na becie wyszła 0.1 także czekamy na okres w sobotę i działamy dalej i czeka mnie wizyta u ginekologa bo dziwne te plamienia nigdy jeszcze tak nie miałam Zbadałam tez progesteron bo on też zalezy od plamien i mam 2 wartości a kompletnie ich nie ogarniam zawsze miałam podaną chyba jedna..
Ja zaczęłam brać 4000 codziennie i jeszcze w ten fertil..to ledwo co mam wit D na poziomie 40.no ja słyszałam, że normalnie w ciąży się suplementuje, nawet niektóre zestawy dla kobiet w ciąży mają witaminę D w składzie.
ja biorę 4000j już od lat i mam około 50. Więc też spoko, ale bez szału.Ja zaczęłam brać 4000 codziennie i jeszcze w ten fertil..to ledwo co mam wit D na poziomie 40.